Flat Mage

Bytt ut sit-ups med dette

3 øvelser som garanterer sterkere mage.

Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Kjernemuskulaturtrening er viktig for å få en godt fungerende kropp. En svak kjernemuskulatur kan nemlig øke risikoen for skader og ryggproblemer. 

Dette er også en av årsakene til at det er så viktig å trene magen, og ikke bare med situps, som går på de «rette» musklene i magen. 

- Enkelt forklart består mage- og ryggmuskulaturen av flere muskler som sammen har oppgave med å stabilisere kroppen vår, forklarer KKs treningsekspert Anne Marte Sneve:

- Dermed bør også kjernemuskualturtreningen gjøres på forskjellige måter og retninger. Både stående og liggende, på skrå og rett, ved å stå i mot bevegelser og også skape bevegelser.

LES OGSÅ: Dropp situps, få flatere mage

I episode 8 av «Stram opp med Anne Marte» viser treningseksperten tre av sine favorittøvelser for kjernemuskulaturen. Og gjør du disse regelmessig, vil du garantert bli sterkere både i kjerne og mage, som mange av oss jo ønsker. 

- Jeg vil  si et fokus på sunnere kosthold i kombinasjon med disse øvelsene, er langt bedre for å få en sterkere mage enn tusenvis av sit-ups, forklarer hun.

Mer info om Anne Marte finner du på hennes hjemmeside!

Følg med på KK.no - hver uke frem til litt over jul vil vi publisere en ny episode av  «Stram opp med Anne Marte»!

Alle episodene finner du i sakene nedenfor: 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer