Trening

Chiball

Ingen grunn til bekymring hvis du er lei av å jogge. Det kommer stadig nye treningsformer tilpasset alle tenkelige kropper og behov.

Chiball er godt for kropp og sjel.
Chiball er godt for kropp og sjel. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Chiball er en australsk treningsform som kombinerer innslag fra yoga, tai chi, qigong, pilates, feldenkrais og dans. Dette er en form for kropp-sjel-trening som skal skape bedre kroppsbevissthet og indre balanse. Utgangspunktet er tradisjonell kinesisk medisin med lære om de fem elementene, yin og yang og kroppens energibaner. Man bruker baller med ulik farge og aromatiske dufter. Bevegelse, pust og avspenning er likevel det viktigste.

- Chiball er i startgropen i Norge. Det er utrolig populært i Sverige, Danmark og Finland, sier grunnleggeren av chiball i Norden, Tina Hedrén.

Bra for: Styrke, balanse, bevegelse, kroppsbevissthet og pust.

Passer for: Deg som er stresset og trenger rolig trening, og deg som er opptatt av det estetiske. Eller hvis du sliter med smerter i kroppen. Overvektige.

Passer ikke for: Deg som vil bygge muskler eller forbedre kondisjonen.

Hvor: Brit Eriksen Høglund, Oslo (95 82 21 54), Artesia, Oslo (www.artesia.no), Rosie Bachmann, Kristiansand (99 30 36 06).

Mer informasjon på www.chiball.se

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer