SLÅR ET SLAG FOR NATURLIG SKJØNNHET: Popstjernen Colbie Caillat (29) ønsker å sette fokus på naturlig skjønnhet med sin nye musikkvideo til låten «Try». Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
SLÅR ET SLAG FOR NATURLIG SKJØNNHET: Popstjernen Colbie Caillat (29) ønsker å sette fokus på naturlig skjønnhet med sin nye musikkvideo til låten «Try». Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer

Colbie Caillat

Colbie Caillat : - Jeg var lei av å bli photoshoppet

Sjekk hva popstjernen gjorde med akkurat det!

Publisert

Hver eneste dag eksponeres vi for bilder som har vært gjennom Photoshop-retusjering, og enten vi innrømmer det eller ikke, måler vi oss ofte opp mot disse vakre kvinnene som ser helt utenomjordiske ut. 

Det er viktig å huske på at det ofte er gjort store endringer på bildene vi ser i ukeblader og reklamer. Flere kjendiser har gått ut i media de siste årene og tatt avstand fra all bildemanipuleringen

En av dem som nylig har sluttet seg til dette, er popstjernen Colbie Caillat (29). I sin nyeste musikkvideo tar hun et oppgjør med skjønnhetsidealene, og viser seg selv, samt et flust av andre damer i alle aldre, helt naturlige uten sminke. 

Videoen til låten «Try» (se den nederst i saken) starter med at alle har stelt og sminket seg, og etter hvert får du se at de fjerner sminken og stæsjet. Helt naturlig ser de minst like flotte ut!

Videoen har gått som en farsott på sosiale medier de siste dagene og fått mye oppmerksomhet i mediene. 

LES OGSÅ: Rachel Nordtømme gikk på date uten sminke

Personlige erfaringer

NATURLIG SKJØNNHET: Colbie Caillat fjerner sminken og viser sitt sanne ansikt i sin nye musikkvideo. Foto: Youtube.com
NATURLIG SKJØNNHET: Colbie Caillat fjerner sminken og viser sitt sanne ansikt i sin nye musikkvideo. Foto: Youtube.com Vis mer

- Denne sangen handler om personlige erfaringer. Jeg føler stadig på presset om å være noe jeg egentlig ikke er, både når det kommer til imaget mitt og musikken min. Jeg var lei av å bli photoshoppet, sier Caillat til Elle.

- Jeg diskuterte saken med musikkprodusent Kenneth «Babyface» Edmonds, og han overbeviste meg om at vi burde skrive om dette presset. Om hvordan det er for oss kvinner å stadig skulle leve opp til disse idealene. Alle kvinner prøver å skjule skjønnhetsfeilene sine fra hverandre.

For å gjøre et skikkelig poeng ut av videoen og sangen som en helhet, gikk Caillat inn med hele seg. 

- I forkant av videoen forberedte jeg meg minimalt. Jeg sultet meg ikke, jeg trente ikke. Jeg tok ikke manikyr, jeg dro ikke til frisøren, jeg tok ikke ansiktsbehandling. Jeg hadde faktisk ikke en stylist i nærheten av meg den dagen, sier hun. 

LES OGSÅ: Nå er det trendy å gå uten sminke

HELT NATURLIG: Noen av de flotte damene i Colbie Caillats nye musikkvideo. Foto: Youtube.com
HELT NATURLIG: Noen av de flotte damene i Colbie Caillats nye musikkvideo. Foto: Youtube.com Vis mer

Glad i å pynte seg

Selv om Caillat er lei av presset, er hun, som de fleste andre damer, glad i å pynte seg. Hun synes imidlertid at det skal være noe vi gjør for å glede oss selv, ikke andre.

- Jeg elsker å pynte meg av og til. Men, de aller fleste dager elsker jeg å gå rundt i pysjamas, uten sminke, med nyvasket hår uten styling. Hele poenget er at jeg er lei av at vi pynter oss for andre. Vi må hele tiden leve opp til andres forventninger.

- Når du har på deg et fint antrekk og sminken sitter perfekt, er det første som skjer at andre gir deg komplimenter på utseendet. Når du derimot ikke bruker sminke en dag, hører du ting som «Oi, så trøtt du ser ut!» eller «Så modig du er som ikke bruker sminke!»

I sangen «Try» synger Caillat: «Du trenger ikke prøve så hardt.»

Se videoen under!

#KKnaturlig
Vi hyller ekte, naturlige kvinner!
 

I KK Stil, som kom i salg 10. juni, lot vi de profesjonelle modellene få hvile da vi fotograferte årets bademote. Disse flotte damene gjorde jobben vel så bra!

#KKnaturlig: Vi vil se flere naturlige kvinner der ute! Bli med på Instagram og tag bildet ditt med #kknaturlig Foto: Erik Faukland
#KKnaturlig: Vi vil se flere naturlige kvinner der ute! Bli med på Instagram og tag bildet ditt med #kknaturlig Foto: Erik Faukland Vis mer

Vi vil se flere naturlig vakre damer!

På Instagram ønsker vi å se mange bilder av dere – som er vakre akkurat som dere er – under hashtagen #kknaturlig. Bli med!

- Jeg håper å se mange fantastiske bilder av ekte, naturlige damer tagget med #kknaturlig på Instagram, forteller sjefredaktøren i KK, Gjyri Helen Werp - som tidligere også har latt seg avbilde helt uten sminke.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer