Colbie Caillat

Colbie Caillat : - Jeg var lei av å bli photoshoppet

Sjekk hva popstjernen gjorde med akkurat det!

SLÅR ET SLAG FOR NATURLIG SKJØNNHET: Popstjernen Colbie Caillat (29) ønsker å sette fokus på naturlig skjønnhet med sin nye musikkvideo til låten «Try». Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
SLÅR ET SLAG FOR NATURLIG SKJØNNHET: Popstjernen Colbie Caillat (29) ønsker å sette fokus på naturlig skjønnhet med sin nye musikkvideo til låten «Try». Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver eneste dag eksponeres vi for bilder som har vært gjennom Photoshop-retusjering, og enten vi innrømmer det eller ikke, måler vi oss ofte opp mot disse vakre kvinnene som ser helt utenomjordiske ut. 

Det er viktig å huske på at det ofte er gjort store endringer på bildene vi ser i ukeblader og reklamer. Flere kjendiser har gått ut i media de siste årene og tatt avstand fra all bildemanipuleringen. 

En av dem som nylig har sluttet seg til dette, er popstjernen Colbie Caillat (29). I sin nyeste musikkvideo tar hun et oppgjør med skjønnhetsidealene, og viser seg selv, samt et flust av andre damer i alle aldre, helt naturlige uten sminke. 

Videoen til låten «Try» (se den nederst i saken) starter med at alle har stelt og sminket seg, og etter hvert får du se at de fjerner sminken og stæsjet. Helt naturlig ser de minst like flotte ut!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer