Sex

Daten som brenner kalorier

Disse øvelsene kan dere gjøre sammen.

Hva om det var mulig å trene kroppen og komme nærmere hverandre på en og samme tid? Fitnesstrener Amy Bento mener at det er fullt mulig.

 • Sex som gjør deg sprek

 • Derfor bør du ha sex i kveld

 • Veltrent med sex

 • Konseptet har hun kalt Romanti-cise, og det er en serie fleksible treningsøvelser beregnet på par. Øvelsene er både intime og sensuelle og skal gi en mer fleksibel og harmonisk kropp ved jevnlig utførelse.

  Her er noen øvelser:

  1. Beinflørten

  Still dere opp bak hverandre, rygg mot bryst. La overkroppen gli ned mot gulvet først til høyre, så til venstre. Den som står bakerst kan la hendene sine gli nedover den andres ben for maks tøyning. Bytt plass og gjenta fire ganger på hver side.

  2. Vuggen

  Stå rygg mot rygg og bytt på å bøye dere forover og bakover mens dere støtter hverandre. Dere skal ikke løfte hverandre fra gulvet.

  3. Barsking

  Stå på gulvet ansikt til ansikt og hold hverandre i hendene. Den ene står med samlede ben, den andre står bredbeint. Den som står med samlede ben bøyer seg så fremover og holdes oppe av den andre parten. Slik får hun eller han som står bredbein virkelig strukket ryggen sin. Bytt og gjenta fire ganger.

  4. Kinamann

  Stå ansikt til ansikt med håndflatene deres mot hverandre som i judo-hilsen. Beveg armene deres til den ene siden og deretter i en halvsirkel oppover hodet. Kvinnen lar hendene forbi der mens mannen lar sine hender løpe nedover baksiden av armene hennes som fremdeles står i bue. Så er det kvinnens tur til å gjøre det samme og dere står igjen i startposisjon. Gjenta fire ganger.

  5. Speilbildet

  Stå ansikt til ansikt og hold hverandre i hendene på en slik måte at underarmene deres står paralellt. Beveg dere fra side til side, fremover og bakover og i sirkler, men la underarmene deres hele tiden være paralellt inntil hverandre. Gjør det i ett minutt og repeter to ganger.

  6. Misjonæren

  Innta misjonærstillingen på gulvet, med partneren din knelende mellom bena dine. Den som ligger på topp legger seg så fremover slik at den andres bein tvinges ut til siden og tøyes.

  7. Sensuell ballerina

  Sitt på gulvet med spredte bein, og partneren din bak deg i en knelende posisjon. Bøy dere fremover begge to, så strekker du deg mot høyre fot, så venstre fot med god hjelp av partneren din. Husk å puste.

  8. Tillitsfull knebøy

  Stå ansikt til ansikt og hold hender. Den ene bøyer seg i knærne og spriker samtidig med bena og går så langt ned mot gulvet som mulig. Den andre støtter.

  9. Sensuelle sirkler

  Sitt på gulvet, rygg mot bryst, og hold hverandre i hendene. Den siom sitter forrest tar så og beveger overkroppen sin i sirkler, frem, til siden, bak og til siden etc. Den som sitter bak støtter og får partneren tilbake i senter.

  Sjekk KKs store årshoroskop!