Neglelakk

De heteste neglelakkene denne våren

Bruk trendfargen på neglene.

Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Hva liker du best?Svart, midnattsblått og burgunderrødt har prydet neglene denne vinteren. Men snart er mørketiden over.

Med våren kommer endelig de lyse fargene tilbake, det blir blant annet duse pasteller, solgult, lavendelbått og mandarinoransje.

MER NEGLER: - Dette er helt ut

Lyse, duse lakker
 
142 (38%)
Knæsjfargede lakker
 
116 (31%)
Mørke lakker
 
84 (22%)
Blank neglelakk
 
14 (4%)
Usikker
 
10 (3%)
Bruker ikke neglelakk
 
7 (2%)
Annen
 
5 (1%)
GRØNN OG GUL: Louis Vuittons vårkolleksjon i grønt og gult er hete fargefavoritter, ifølge makeupartisten.  Foto: All Over Press
GRØNN OG GUL: Louis Vuittons vårkolleksjon i grønt og gult er hete fargefavoritter, ifølge makeupartisten. Foto: All Over Press Vis mer

Følger trendene tett

Neglelakker er så å si blitt det nye tilbehøret – noe som kan merkes godt på salgstallene til Isa Dora, som har størst andel av neglelakkmarkedet i Norge.

Omsetningen har økt med hele 80 prosent fra 2010 til 2011.

Og også i år følger neglelakkene de store catwalktrendene, forteller ansvarlig makeupartist for Isa Dora, Stephan Ulvund Øien.

- Jeg synes Marc Jacobs fanget sesongen best med sin kolleksjon for Louis Vuitton. Han flørter med vårlige grønnfarger og solgule nyanser.

- Farger som vi også vil finne igjen i neglelakkene i vår.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


DUSE DAMER: Pink og pudder er hete trender på catwalken, og selvfølgelig også på neglene. Bilder fra Armanis vårvisning (øverst i midten) og Louis Vuitton (under). Kjendisstylist Rachel Zoe (t.v) og R&B-stjerne Rihanna har allerede malt neglene i duse toner. Foto: All Over Press
DUSE DAMER: Pink og pudder er hete trender på catwalken, og selvfølgelig også på neglene. Bilder fra Armanis vårvisning (øverst i midten) og Louis Vuitton (under). Kjendisstylist Rachel Zoe (t.v) og R&B-stjerne Rihanna har allerede malt neglene i duse toner. Foto: All Over Press Vis mer

Både duse og friske farger

I vår blir det dessuten mye duse pasteller, men også nydelige kalde grå og blåtoner, ifølge makeupartisten.

- Jeg har også stor tro på lavendelblå og mandarinoransje – i tillegg til pasteller i grønn, gul og rosa, sier Ulvund Øien.

- Fersken-/aprikosfargede neglelakker prøvde de fleste merkene seg på i fjor, men mange bommet på nyansen. Så kampen om den perfekte nyansen fortsetter nok.

- Årets lakkfarger kommer både i metallisk, matt og shiny. Dette er avhengig av hvilken trend du følger – og ikke minst humøret ditt, understreker han.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


MÅ-HA LAKKER: Vårlige farger fra (øverst f.v) Bianco Gear (kr.99), TL Design (kr.99 per stk), H&M (kr. 39,50 per stk/hm.no), Yves Saint Laurent (kr.255), Deborah Lippmann (kr.169/Parfymeri.no) og Isa Dora (kr.89 per stk). Foto: Produsentene
MÅ-HA LAKKER: Vårlige farger fra (øverst f.v) Bianco Gear (kr.99), TL Design (kr.99 per stk), H&M (kr. 39,50 per stk/hm.no), Yves Saint Laurent (kr.255), Deborah Lippmann (kr.169/Parfymeri.no) og Isa Dora (kr.89 per stk). Foto: Produsentene Vis mer

Enkel måte å bruke it-farger

Er du ikke klar for å kle deg i pasteller fra topp til tå - som du gjerne må gjøre, ifølge motehus som Chloé, Preen og Phillip Lim – er altså neglelakk en enkel måte å ta i bruk vårens it-farger på.

- Nei, det er gjerne ikke alle som vil kle seg i sukkerfarger. Da anbefaler jeg å bruke trendfargene på neglene eller på tilbehør, som sko og vesker, sa moteredaktør i magasinutgaven av KK, Silje Pedersen, i artikkelen Alle kler pasteller.

- En trend som er på vei inn er å bruke neglelakker i ulike pastellnyanser på samme hånd. Kult og vårlig!

Perfekt neglelakk

Er du allerede neglelakkfrelst, kan det være smart å få med seg de beste eksperttipsene – da kan den nemlig holde i opptil 10 dager.
Sliter du med gule negler som følge av neglelakkbruk, kan du få gode råd mot misfarging i denne artikkelen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer