Sextrender 2015

De hotteste sextrendene i 2015

Dette tror eksperten at vi vil være opptatt av i året som kommer.

SEXTRENDER: I fjor mente eksperten at vi ville være opptatt av å ha sexleketøy i en viss farge og form. Hva vil vi egentlig være opptatt av på sexfronten i året som kommer?  Foto: Photographee.eu - Fotolia
SEXTRENDER: I fjor mente eksperten at vi ville være opptatt av å ha sexleketøy i en viss farge og form. Hva vil vi egentlig være opptatt av på sexfronten i året som kommer? Foto: Photographee.eu - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Det å ha god sex og et godt samliv er i fokus som aldri før, og svært mange av oss har blitt mer opptatt av å tilføre sexlivet det lille ekstra for å få den nyforelskede gnisten tilbake.

I fjor skrev KK.no om hvordan det å blant annet ha et sexleketøy i riktig design og farge ville bli en av de hotteste trendene for 2014.

Men hvilke sextrender vil egentlig skyte fart i 2015? 

LES OGSÅ: Her er den «vanligste» fetisjen

Lar oss fortsatt inspirere av «Fifty Shades of Grey»

Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet, forteller til KK.no at hun tror vi vil bli enda mer eksperimentelle på soverommet nå som «Fifty Shades of Grey»-filmen kommer på kino.

- 13. februar har den første filmen premiere på norske kinoer. Denne vil helt klart ha like stor innvirkning på folk som bøkene hadde, så «Fifty Shades-bølgen» er absolutt ikke over.

De tre bøkene har til nå hatt en stor effekt på oss nordmenn, og ifølge Ebbestad har flere av oss latt seg inspirere av historien og gått til innkjøp av leketøy som pisk, håndjern og andre bindeleker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer