Sextrender 2015

De hotteste sextrendene i 2015

Dette tror eksperten at vi vil være opptatt av i året som kommer.

SEXTRENDER: I fjor mente eksperten at vi ville være opptatt av å ha sexleketøy i en viss farge og form. Hva vil vi egentlig være opptatt av på sexfronten i året som kommer?  Foto: Photographee.eu - Fotolia
SEXTRENDER: I fjor mente eksperten at vi ville være opptatt av å ha sexleketøy i en viss farge og form. Hva vil vi egentlig være opptatt av på sexfronten i året som kommer? Foto: Photographee.eu - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Det å ha god sex og et godt samliv er i fokus som aldri før, og svært mange av oss har blitt mer opptatt av å tilføre sexlivet det lille ekstra for å få den nyforelskede gnisten tilbake.

I fjor skrev KK.no om hvordan det å blant annet ha et sexleketøy i riktig design og farge ville bli en av de hotteste trendene for 2014.

Men hvilke sextrender vil egentlig skyte fart i 2015? 

LES OGSÅ: Her er den «vanligste» fetisjen

EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad.  Foto: Privat
EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad. Foto: Privat Vis mer

Lar oss fortsatt inspirere av «Fifty Shades of Grey»

Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet, forteller til KK.no at hun tror vi vil bli enda mer eksperimentelle på soverommet nå som «Fifty Shades of Grey»-filmen kommer på kino.

- 13. februar har den første filmen premiere på norske kinoer. Denne vil helt klart ha like stor innvirkning på folk som bøkene hadde, så «Fifty Shades-bølgen» er absolutt ikke over.

De tre bøkene har til nå hatt en stor effekt på oss nordmenn, og ifølge Ebbestad har flere av oss latt seg inspirere av historien og gått til innkjøp av leketøy som pisk, håndjern og andre bindeleker.

- Rollespill og dominans er en av de tingene flest nordmenn fantaserer om, så det vil garantert være mange som går fra kinoen med ny inspirasjon til hva de kan prøve ut hjemme bak lukkede dører, sier hun.

ROLLESPILL OG DOMINANS: Rollespill og dominans er en av de tingene flest nordmenn fantaserer om, og derfor tror eksperten vi vil la oss inspirere av "Fifty Shades of Grey"-filmen som kommer i februar.  Foto: Photographee.eu - Fotolia
ROLLESPILL OG DOMINANS: Rollespill og dominans er en av de tingene flest nordmenn fantaserer om, og derfor tror eksperten vi vil la oss inspirere av "Fifty Shades of Grey"-filmen som kommer i februar. Foto: Photographee.eu - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: 3 ting du kan lære av «Fifty Shades»

App-baserte sexleketøy er i vinden

I likhet med i fjor, mener Ebbestad at vi også i år vil bli mer opptatt av å ta i bruk app-baserte sexleketøy.

- Vi ser at flere og flere produsenter lager app-baserte sexleketøy som man ta med seg under dyna eller bruke i smug utenfor soverommets fire vegger - og disse har blitt godt mottat her i Norge.

- Det som er spennende med disse produktene er at partneren din kan styre vibratoren fra andre siden av verden om dere ønsker det - noe som kan være svært pirrende, sier hun.

Et leketøy som har blitt svært populært er ifølge Ebbestad We-Vibe 4 Plus, en parvibrator som kommer med en egen app. Denne gjør at par kan knyttes sammen og leke, enten de befinner seg i samme rom eller på ulike kontinenter.
 

LES OGSÅ: De 10 vanligste sexskadene

Trener underlivet for å oppnå bedre sex

Trening og sunnhet har blitt veldig viktig for det norske folk, og dette gjelder  også innen sex og samliv.

Ebbestad mener at det i året som kommer vil  blir et enda større fokus på trening av bekkenbunnsmuskulatur.

- Dette er ikke bare viktig for å unngå inkontinens, men også fordi det øker kontrollen i skjeden. God muskelkontroll gir også større sjanse for vaginal orgasme.

- Viktigheten av å trene underlivet og bruke vaginakuler vil derfor bli mer populært enn noen gang, sier hun.

Dette vil ikke bare gi deg økt nytelse, men også partneren din.

Han vil nemlig også kunne få større utbytte og glede ved at sterkere muskulatur i underlivet vil gjøre deg trangere og gi deg muligheten til å «klemme» rundt penis.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer