Naturlig hår og lett leppestift. Sienna Miller har fått med seg de nye makeuptrendene.  Foto: All Over Press
Naturlig hår og lett leppestift. Sienna Miller har fått med seg de nye makeuptrendene. Foto: All Over Press Vis mer

Hårkur

De nye skjønnhetstipsene

Har du fått med deg hva som gjelder nå og hvilke råd du trygt kan vrake?

Publisert
Finn det ut her.

Synes du hårtuppene lett ser matte og tørre ut? Bruk L'Oréal Paris Elvital Nutri-Gloss Light Conditioning Spray (kr 60) til å fukte og samle dem.
Synes du hårtuppene lett ser matte og tørre ut? Bruk L'Oréal Paris Elvital Nutri-Gloss Light Conditioning Spray (kr 60) til å fukte og samle dem. Vis mer
ghd IV styler er et stylingredskapet som funker for alle hårtyper og lengder. skaper krøller og bevegelse, men kan også rette ut håret volum og klassisk glatt håret (kr 1799, ghd).
ghd IV styler er et stylingredskapet som funker for alle hårtyper og lengder. skaper krøller og bevegelse, men kan også rette ut håret volum og klassisk glatt håret (kr 1799, ghd). Vis mer
Beskytt håret ditt mot styling med varme. ghd pink thermal protector er et produkt som inneholder pleiende stoffer som beskytter håret når du bruker rettetang (kr 260, ghd).
Beskytt håret ditt mot styling med varme. ghd pink thermal protector er et produkt som inneholder pleiende stoffer som beskytter håret når du bruker rettetang (kr 260, ghd). Vis mer

Dropp den stive sveisen

Se på dagens it-jenter. De har alle kule, naturlige frisyrer. Å dynke håret i seig gelé, tørr spray eller glinsende voks er altså ikke det mest trendy du kan gjøre med håret ditt akkurat nå.

Sats heller på en god klipp uten detaljer som må vedlikeholdes hver fjerde uke. Vask håret med en god sjampo og bruk hårkur tilpasset din hårtype en eller to ganger i uka. Klem vannet ut av håret etter dusjen, og la det tørke naturlig. Er du avhengig av stylingjernet? Vent til håret er helt tørt.

Når du styler håret, la det være mest mulig naturlig og fresht. Bruk eventuelt et hårprodukt som gir håret litt støtte og hold, som en god teksturspray. Litt rufsete, oppsatte knuter blir bare kulere etter en dag med saltvann og sol. Søte, smale fletter holder håret borte fra ansiktet. Og sommerens store hårtrend, det smale hårbåndet, holder lokkene på plass.

Se sommerens søteste frisyrer
Bær etterveksten med stolthet

Er du blant dem som lysner lokkene innimellom, kan du trygt vente litt lenger neste gang. Nå er det nemlig helt lov med noen centimeter mørkere hårrøtter. Ikke bare er det mer skånsomt mot håret, du får også den rette, solkyssede looken. Og en synlig ettervekst er også å se blant trendy stjerner som Sienna Miller og Gwyneth Paltrow.

Her kan du se stjernenes nye, naturlige stil:Spar deg for solen

En lett gyllen farge ser både friskt og sexy ut i sommerhalvåret. De fleste av oss føler at det ikke er nødvendig med mye sminke for å se godt ut, og sparer inn på foundation og pudder. Vi ser også at mange trendsettere som sverget til melkehvit huden for et par år siden, velger mange nå en lett solgyllen farge. Men ikke overdriv. Det kan nemlig gå riktig galt.

Kast liplineren

Dropp den, kast den eller gjem den. Den gamle regelen om at du bør tegne opp leppekanten med en tørr lipliner før du legger leppestift eller gloss, gjelder ikke lenger. Selv om regelen ser ut til å overholdes av omreisende østeuropeiske danseband og glamourmodeller, er ikke liplineren et smart fashionista-valg. Denne sommeren er også de ekstremt glossy leppene ut. Sats heller på en dyp bærfarget eller yndig rosa leppestift.

Her er sommerens sminkeveske:


Her finner du alt du trenger for å se bra ut i varmen.


Prøv kortere negler

Visst kan det være lekkert med fransk manikyr eller lange, røde negler. Men det tar både tid, penger og tålmodighet å holde dem fine. Denne sesongen er det hakket mer trendy med korte negler, gjerne med en burgunder neglelakk. Klipp neglene silk at de slutter parallelt med fingertuppen. Avrund hjørnene med en fil, og legg neglelakk.

Se stylistenes sminke-og negletips fra moteuka i Oslo:
Gjør mindre, se bedre ut

Kutt ned på tidsbruken i dusjen og få vakrere hår. For de fleste er det unødvendig å vaske håret hver dag. Klarer du å holde deg til annenhver dag eller hver tredje, er dette bedre for håret ditt. Etter noen uker vil hårets talgproduksjon avta, og tilpasse seg den nye vaskerutinen. Når du påfører balsam, hold deg til den ytterste halvdelen av hårstrået. Det er her behovet er størst, og hodebunnen har heller ikke godt av for mye tyngede balsam.
Se ti andre hårtips som også gjør underverker for håret.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer