Servitører skyr ingen midler når de skal hevne seg på restaurantgjestene. Å spytte i maten er ikke uvanlig i det hele tatt, avslører kelner Steve Dublanica i sin nye bok.Ikke spis her Restaurantnæringen er den største bøllebransjen Slå ned på hersketeknikkene Hater å vente på regningen Ta testen: Har du riktig jobb? Ikke spis her Restaurantnæringen er den største bøllebransjen Slå ned på hersketeknikkene Hater å vente på regningen Ta testen: Har du riktig jobb?
Utbredte kelnerknep
Dublanica er blitt kjent via sin blogg waiterrant.net. Og nå har bloggen blitt til bok etter at han besøkte TV-studioet til Oprah Winfrey, melder Svenska Dagbladet.I boken «The Waiter» avslører Dublanica hvilke knep servitører bruker for å hevne seg på utrivelige gjester. Det kommer blant annet fram at det å spytte i maten til kunder man ikke liker er veldig utbredt. Men det er ikke bare utrivelige kunder som får gjennomgå. Dårlige tipsere bør også passe seg.Aldri be kelneren om råd
Selv foretrekker Dublanica å benytte seg av maktspill og ydmykelse av gjestene. Da kan man ta i bruk metoder, som å «miste» bordbestillinger eller høylydt proklamere at bankkortet ikke fungerer. Dublanica kommer også med dette tipset: Dersom du lurer på hvilken rett du skal velge, aldri be kelneren om råd. Servitøren baserer nemlig sjelden anbefalingene på matens kvalitet. Som regel handler det mest om å kvitte seg med et for stort råvarelager på kjøkkenet.LES OGSÅ:Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger