Slanking

De vanligste slanketabbene våre

Du går raskt ned, men like raskt opp.

PÅ SLANKERN: Vi bombarderes daglig av tips til hvordan vi best kan gå ned i vekt. Her er noen av de metodene som ikke funker. Foto: REX/Garo/Phanie/All Over Press
PÅ SLANKERN: Vi bombarderes daglig av tips til hvordan vi best kan gå ned i vekt. Her er noen av de metodene som ikke funker. Foto: REX/Garo/Phanie/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som har fått litt panikk for at bikinisesongen nærmer seg?

Så du bestemmer deg for å slenge deg på en av disse superdiettene du har hørt så mye om? Kanskje juice-detox, eller 5:2-dietten? Eller kanskje du bare skal leve på grønnsaker i en uke?

Det finnes en hel haug av dietter og slanketips å ta av, men i realiteten er det faktisk svært få av dem som funker, og noen av dem kan faktisk være direkte helseskadelige.

Har du bestemt deg for at du ønsker å gå ned noen kilo, er det altså flere såkalte kurer du bør styre unna. I tillegg bør du prøve å unngå disse «fellene»:

LES OGSÅ: 10 sannheter om slanking

1. Du slutter helt å spise fett

Mange tror kanskje at fett er vår verste fiende, og hvis de bare slutter å spise fett så blir de slanke og fine. Vel, slik er det ikke akkurat.

– Å kutte ut alt av fett og bare velge magre produkter er kanskje ikke så lurt. Kroppen trenger fett, huden trenger fett og hjernen trenger fett. Faktisk er cellene våre blant annet bygget av fett, sier konseptsjef i Grete Roede AS, Jeanette Roede, til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer