Musikk

Deilige duppeditter

Det finnes en duppeditt for alt, og mange av dem kan gjøre hverdagen mye mer behagelig. Her er våre favoritter.

Deilige duppeditter
Publisert
Sist oppdatert
Alt går så meget bedre når du ikke trenger å høre andre puste og pese på trening, når du kan rømme fra sidemannens mobilsamtaler på bussen eller når du kan late som om du har ditt eget soundtrack når du går til jobben. mp3-spilleren har gjort livet langt mer behagelig - de er små og lette og hopper ikke når du spretter. Det finnes en rekke varianter å velge mellom, alt ettersom hvor rommelig lommebok du har og hva du egentlig trenger.

Mange velger spillere med veldig stor lagringskapasitet, men det er strengt tatt ikke nødvendig dersom du bare vil lytte til musikk og ikke bruke spilleren som ekstra lagringsplass for alskens filer. iPod er manges favoritt, både i stor og liten utgave. Vi har hørt rykter om en rød iPod som skal være på trappene, men ingenting er bekreftet. Sony og Creative er også aktive aktører på denne arenaen. Glem heller ikke norske Asono, som lager fin-fine spillere med design som skiller seg ut.


På ferie kan det være kjekt å ha med seg ting som du ikke alltid trenger ellers. Hva med et rimelig undervannskamera, eller noe såpass eksotisk som en swiss army-kniv med innebygget usb-minne? Snakk om overlevelse for nerdene blant oss. For at du ikke skal gå eller kjøre deg bort, kan det være smart å skaffe en GPS-navigator også. Garmin Nüvi 350 Europa er beregnet på bruk i bil, og ble best i test da TV2 Hjelper Deg testet GPS for et par uker siden.


Blir dagene lange på stranda mens du venter på brunfargen, er det kjekt å ha litt underholdning tilgjengelig. Bærbare DVD-spillere er topp å ha både på stranda, i parken og på hytteturen. Vil du heller har en flerbruksdings, har for eksempel Creative en super spiller som både fungerer som mp3-spiller, bildefremviser og filmavspiller. Vil du helst delta litt mer selv, er det få ting som slår Sony PSP. Full action! Den kan du også bruke til å koble deg til trådløse internett-soner med, hvis du ikke kan holde deg borte fra eposten din i mer enn noen timer før du får abstinenser.


(Produktfoto: leverandørene)
Asono Mica har et design som skiller seg ut i mengden. (1295, asono.no)
Asono Mica har et design som skiller seg ut i mengden. (1295, asono.no) Vis mer
Splitter nye og bittelille Sony Walkman Gamma veier bare 25 gram, har 28 timers batterikapasitet og finnes i 512 MB, 1 GB og 2 GB-variant i fem ulike farger. Priser fra 740-1300 kroner.
Splitter nye og bittelille Sony Walkman Gamma veier bare 25 gram, har 28 timers batterikapasitet og finnes i 512 MB, 1 GB og 2 GB-variant i fem ulike farger. Priser fra 740-1300 kroner. Vis mer
Apples iPod Nano er en liten variant av den kjente kraft-storebroren iPod. Har 2 GB lagringsplass og kommer i søte farger. (1775, mpx.no)
Apples iPod Nano er en liten variant av den kjente kraft-storebroren iPod. Har 2 GB lagringsplass og kommer i søte farger. (1775, mpx.no) Vis mer
Undervannskamera som bruker god, gammeldags film. Kan brukes ned til 6 meter. Rimelig erstatning for deg som ikke vil ta med det superdyre kameraet til sjøs i ferien. (299, gadgets.no)
Undervannskamera som bruker god, gammeldags film. Kan brukes ned til 6 meter. Rimelig erstatning for deg som ikke vil ta med det superdyre kameraet til sjøs i ferien. (299, gadgets.no) Vis mer
Swiss Army-kniv med innebygget USB-minne - tøffere blir det ikke på tur. ($69.90 for 256 MB, fra thinkgeek.com)
Swiss Army-kniv med innebygget USB-minne - tøffere blir det ikke på tur. ($69.90 for 256 MB, fra thinkgeek.com) Vis mer
Garmin Nüvi 350 Europa er beregnet for bilbruk og ble best i test. Fungerer i hele Europa. (6675, for forhandlere se garmin.no)
Garmin Nüvi 350 Europa er beregnet for bilbruk og ble best i test. Fungerer i hele Europa. (6675, for forhandlere se garmin.no) Vis mer
NextBase bærbar DVD-spiller (sonefri) har skjerm på 7 tommer og et batteri som varer i 3,5 timer, hvilket burde kunne ta deg gjennom et par filmer før den må lades. (1995, komplett.no)
NextBase bærbar DVD-spiller (sonefri) har skjerm på 7 tommer og et batteri som varer i 3,5 timer, hvilket burde kunne ta deg gjennom et par filmer før den må lades. (1995, komplett.no) Vis mer
Creative Zen Vision er en super liten dings for både liten og stor. Den kan spille musikk, vise bilder og spille av film på den lille skjermen. Holder barna engasjert i baksetet på biltur. (2595, komplett.no)
Creative Zen Vision er en super liten dings for både liten og stor. Den kan spille musikk, vise bilder og spille av film på den lille skjermen. Holder barna engasjert i baksetet på biltur. (2595, komplett.no) Vis mer
Sonys PlayStation Portable er en sikker vinner, både for barn og voksne. (1995, komplett.no)
Sonys PlayStation Portable er en sikker vinner, både for barn og voksne. (1995, komplett.no) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer