Kjøkkentriks

Den beste måten å grille fisk

Et smart triks forhindrer at den brenner seg fast i grillristen.

SMART MAT: Fisk på grillen er topp - og med sitronskiver under unngår du at den brenner seg fast. Foto: Stine Okkelmo
SMART MAT: Fisk på grillen er topp - og med sitronskiver under unngår du at den brenner seg fast. Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å grille er vår yndlingsgeskjeft sommerstid, men det må ikke bli for mye pølser, burgere og rødt kjøtt, for det er ikke så bra for helsa.

I stedet legger vi gjerne grønnsaker og fisk på grillen. Har du for eksempel prøvd å grille blomkål eller paprika? Sjekk hva slags supermat som egner seg som grillmat her.

Laks, torsk, steinbit, makrell og en rekke andre fisk egner seg supert som grillmat. Faktisk kan du legge fisken rett på grillen i frossen tilstand, noe som gjør fisk til reneste fastfood'en - samtidig som det blir et sunt måltid.

Fastbrent fisk

Men hvis du har prøvd å grille fisk, vet du også at den har veldig lett for å brenne seg fast i grillristen - selv når du bruker aluminiumsfolie eller en grillkurv.

Men med så mange helsefordeler for kroppen din, skal det ikke være noe tiltak å grille fisk. Det burde være en favoritt på grillene hele tiden!

Derfor ble vi ekstra glad da vi kom over dette geniale grilltipset som løser problemet med fastbrent fisk på grillristen.

Du skal ganske enkelt grille fisken på sitronskiver!

Sitron og fisk går jo godt sammen, og sitronskivene beskytter fiskekjøttet fra grillristen, og dermed unngår du at det brenner seg fast. Prøv selv!


LES OGSÅ: Triksene som gjør grillingen vellykket

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer