Blir du også stressa hvert år, når den sedvanlige oppfordringen om å «bidra» til koldtbordet kommer? Barnehagen, idrettslaget eller egen jobb – alle skal få! Men helst noe annet enn en flat pai eller et svett ostefat. 1 ferdiggrillet kylling, plukk av kjøttet og legg i en boks 1 ferdigpose med blandet salat 1 glass fetaost (oljen brukes i dressingen) Sukkererter, finsnittet i strimler, ha i en liten boks, legg litt tørkepapir med kaldt vann oppå, så de ikke blir tørre Sesamfrø og solsikkekjerner 2 nektariner eller fersken, skjæres i båter rett før serveringevt. jordbær i skiver eller bringebærDressingen lages før du drar hjemmefra: olje fra fetaosten som du smaker til med sitron eller lime og salt og pepperLES OGSÅ: Her er den ultimate middagen
Stjernekokkens anbefaler...
Vi ba superkokken Lise Finckenhagen om en VELSMAKENDE og IDIOTSIKKER oppskrift!– Dette klarer du! Men et kjøleskap å oppbevare i er absolutt å anbefale, sier Lise Finckenhagen:– Da kan du lage flere ting dagen før. Jeg anbefaler en salat. Trikset er å forberede og ha alt i bokser hver for seg og blande det rett før servering. LES OGSÅ: Spise salat? Ikke less på med detteLises kyllingsalat
(artikkelen fortsetter under bildet)Dette trenger du, og slik gjør du det:Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger