FINN DEN SOM PASSER TIL DEG: Det finnes nemlig uendelige med varianter - både polert, nesten matt, smøraktig, silkemyk, fargesterk, glitter og skimmer. Foto: Astrid Waller
FINN DEN SOM PASSER TIL DEG: Det finnes nemlig uendelige med varianter - både polert, nesten matt, smøraktig, silkemyk, fargesterk, glitter og skimmer. Foto: Astrid Waller Vis mer

Lipgloss

Den store lipgloss-guiden

Finn ut hvilken som passer perfekt til deg!

Publisert
Vet du at gloss er verdens enkleste antiage-triks?

Blankheten gir leppene volum øyeblikkelig, og har du linjer i leppene gjør glossen jobben med å glatte dem ut.

Gloss, faktisk de uten farge også, tilfører oppfriskende farge til livløse, matte lepper!

Dessuten trenger du ikke speil! Du kan bare ta lipglossen opp av vesken på vei til et møte eller ut av døra om morgenen, og gi leppene den glansen og fargen de fortjener, uten å tenke på om det ble jevnt eller om det kom litt utenfor.

LES OGSÅ: Slik redder du hårfargen!

Mange varianter

Heldigvis finnes det mange varianter, og du finner garantert en eller flere som passer for deg. For glossen har blitt ganske avansert etterhvert!

Klissete, polert, nesten matt, smøraktig, silkemyk, at du knapt nok merker at du har den på, fargesterk, glitter, skimmer - "you name it"!

Som regel har vi gjerne flere varianter som vi bruker til forskjellige anledninger, og skiller gjerne på hverdag og fest. Men lipglossen kan også brukes som tilbehør til antrekket ditt, så hvorfor ikke prøve en som har litt mer knall farge til den hvite kjolen?

LES OGSÅ: Øyekremen er overflødig i 20-årene!

Vi har laget en liten oversikt over hva du kan få av lipglosser, og det finnes et hav av dem - også enda flere varianter i butikkene.

Sjekk ut noen av de vi har plukket ut under.

Våre favoritter:


LES OGSÅ: Stopper du her når du renser huden?

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer