Sexleketøy

Den store sexleketøy-testen

Et utvalg kvinner i alderen 25-40 år har testet sexekspertenes favorittleketøy for kk.no. Sjekk hvilket som gikk av med seieren - vi har spart det beste til slutt.

Publisert
Sist oppdatertDen store sexleketøy-testen

INSIGNO SINFIVE

Beskrivelse: Knallrosa og dekorert med små «fleur de lis»-motiver, blomstersymbolet for hemmelig begjær og lidenskap som franske konger og prostituerte benyttet på 1700-tallet, er den en sexgudinne verdig. Var enkel å åpne, bare å vri av bunnlokket og putte i to AA-batterier. Enklere blir det ikke, pluss for det.

Bruk: Vibratoren ser ut som noe som egner seg best til en hyrdestund alene.

Funksjon: Insigno fungerer etter hensikten, men duret mer enn den vibrerte, hvilket jeg misliker ved sexleketøy. Den var enkel å justere intensiteten på under «leken», men det stoppet der. For å få orgasme med denne fordrer det at man bruker fingrene på klitoris i tillegg, noe som gjør det hele litt strevsomt. Skuffet kastet jeg etter hvert inn håndkledet og erstattet den med min egen vibrator fra tidligere, noe som ga meg den etterlengtede orgasmen i løpet av få minutter.

Flauhetsfaktor: Kan stå på nattbordet. Stillegående.

Partnervennlighet: Kan sikkert fungere som en ekstra-penis hvis dere har analsex, dersom hun er veldig oppisset, men siden den er såpass stor og strømlinjeformet tviler jeg på at den er velegnet til dette formålet.

Tilleggskommentar: Jeg kjenner kroppen min ganske godt, og vet hva den liker. Den likte ikke denne spesielt. Orgasmen lot vente på seg, og jeg kunne ikke unngå å savne en liten utstikker som kunne stimulere klitoris.

TERNINGKAST 2: Fordi jeg ikke fikk orgasme, og fordi vibreringen, selv på maks, ikke var intens nok. Deilig materiale og nuppene kjentes gode mot huden, men denne ble for kjedelig.

Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme

 • Den store sexleketøy-testen

  IRIS ANTIKK ROSA

  Beskrivelse: Leketøyet har et svært lite skrekkinngytende ytre, og har et delikat design. Den passer dermed for dem som ikke klarer å ta vibratorer utformet som badeender eller grønne ormer seriøst. Selve vibratoren, eller «boudoirselskapet», som leverandøren kaller den for, er av silkon, og dekorert med myke kronblader som skal treffe de riktige punktene. Vibratoren er 22 cm lang og 4.2 cm i diameter. Den lades opp før bruk, og med full lading skal den sørge for ristende underholdning i fire timer.

  Bruk: Dette er en tradisjonell vibrator. Den har to integrerte motorer, en i tuppen og en på midten. Den har flere programmer med ulike typer risting. En knapp på enden styrer styrken. Den kan brukes både innvendig og utvendig.

  Funksjon: Lelo Iris er en stillfaren lekesak, den gir ingen Mix-master-assosiasjoner. Samtidig er vibrasjonen for summende og forsiktig til at orgasmene kommer trillende.

  Flauhetsfaktor: Den har et feminint og stilrent design, og sender et tydelig signal om at «Jeg er en rosa og trendy vibrator for stilbevisste Sex- and the City-jenter som vet å ta ansvar for sin egen seksualitet». Lelo Iris kan man nesten ha stående framme, her er det ingen grunn til å bli flau.

  Partnervennlighet: Leketøyet skal ifølge produsenten være et unisex-produkt som kan brukes både alene og i selskap med en annen mann eller kvinne. Men det spørs om ikke navnet «Lelo Iris Antikk Rosa» vil virke avtennende på de fleste menn. Det ultrafeminine utseendet vil nok også bidra til at dette er et leketøy du får ha helt i fred.

  Tilleggskommentar: Lelo Iris ser bra ut, og er et sikkert valg for pene piker. Men den forsiktige og kilende vibreringen gjør at den fort blir litt kjedelig.

  TERNINGKAST: 3

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme


 • Den store sexleketøy-testen

  DINKY DIGGER

  Beskrivelse: Den lille grevlingen ser både søt og uskyldig ut, med sine ti centimetre og barnslige design. Den kjennes unormalt god og ta på. Men: batterikassen, som har plass til to AA-batterier, var ufattelig hard å få opp. Måtte ha hjelp av en sterk kar for å få opp lokket. Dette er antagelig hensikten, da leken er vanntett, men for min del ble det litt vel plundrete.

  Bruk: Leketøyet vibrerer, og kan i prinsippet brukes alene, gjerne i dusjen, eller til å pirre partneren med.

  Funksjon: Mitt første møte med Herr Grevling var skuffende. Den lille snuten kjentes myk og god, men det stoppet også der. Jeg følte jeg var offer for dure-effekten, hvilket vil si en vibrator som durer mer enn den vibrerer. Jeg testet den på mitt mest følsomme punkt, klitoris, uten særlig effekt, noe som førte til at jeg deretter tok den litt uinspirert inn og ut. Skuffet lot jeg grevlingsnuten gå til angrep på partneren min, og han reagerte mer med vaktsom forundring enn å tenne på det.

  Flauhetsfaktor: Tåler definitivt dagens lys. Den var nokså stillegående, da den durte mer enn den vibrerte.

  Partnervennlighet: Vibrasjonene gjorde mer for ham enn for meg. Testet den på pungen hans og på penishodet, men den gled dårlig, så ikke en vinner til dette formålet, selv om han syntes at kilingen kjentes bra.

  Tilleggskommentar: Ingen orgasmegaranti med denne, men neste gang tar jeg den med meg i dusjen. Til det formålet er den sikkert velegnet.


  TERNINGKAST 3: Fordi den er fin å ha med i dusjen og var særs myk og god, men vibreringen gjorde ikke noe for meg, og alene var den ikke effektiv nok.

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme

 • Den store sexleketøy-testen

  MR RABBIT

  Beskrivelse: Dette er sexleketøyet som solgte i bøtter og spann etter særdeles flatterende omtale i serien Sex og singelliv. Og det er unektelig en morsom sak. Den minner litt om et bulgarsk minidiskotek av utseende; her er det mye rød plast, blinkende lys og snurrige bevegelser. Har en liten utstikker formet som en kanin, i tillegg til selve vibratorstaven - som for øvrig har smilefjes på hodet. Bruker fire AA-batterier.

  Bruk: Den skal brukes til penetrering og samtidig klitorisstimuli.

  Funksjon: Visst fungerer den. Med roterende og vibrerende stav, samt hoppende kanin til klitoris går det fra null til hundre på no time. Før du rekker å bli kåt har det gått for deg.

  Flauhetsfaktor: Jeg synes ikke sexleketøy generelt er flaut, men denne saken gjør meg litt beskjemmet. Den ligner på sistepremien i tombola. Mr Rabbit ser i det hele tatt billig og litt vulgær ut, og barnslig på samme tid. Han bråker i tillegg nokså mye. Jeg klarer ikke å ta denne saken alvorlig, og det ødelegger for opplevelsen selv om vibratoren i seg selv fungerer fullgodt. Den finnes visstnok i flere farger. Jeg hadde helt klart tatt noe annet enn julerød om jeg kunne velge.

  Partnervennlighet: Tja. Vibrasjonene kan sikkert komme begge til gode. Men man bør lukke øynene når man holder på, for skal man se på den knallrøde hoppende karen i arbeid kan det hele fort utvikle seg til en fjasestund.

  TERNINGKAST: 3

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme

 • Den store sexleketøy-testen

  XANADU

  Beskrivelse: Rosa rabbit-vibrator i lateks, med roterende hode og perler i skaftet, i tillegg til klitorisstimulator. Går på fire AA-batterier og styres ved å dreie et hjul for svigninger i skaftet og et annet for vibrasjoner. Fordi lateksen er temmelig tynn og batteriene mange, blir denne vibratoren hetere enn hetest rundt batteriboksen hvis den brukes lenge om gangen, så den egner seg best for kjappe gleder.

  Bruk: Føres inn i skjeden, og passer best til å holde seg der, fordi svigningene i skaftet gjør at vibratoren kommer ekstra godt til mot G-punktet. Klitorisstimulatoren er en effektiv hjelper for alle som ikke oppnår orgasme vaginalt.

  Funksjon: Fungerer best for innvortes bruk - og at du holder den der. Når G-punkt og klitoris stimuleres samtidig, er det lett å oppnå orgasme raskt ved maks rotasjon og vibrasjon, men dette er ikke akkurat vibratoren du ligger og koser med lenge for å bygge deg opp. Den fungerer best ved å bruke den som om den var en mann som har glemt at det er noe som heter vorspiel og bare gyver løs. Rett på sak, og ferdig på rekordtid.

  Flauhetsfaktor: En lysende rosa vibrator som lett skrur seg på av seg selv om du dulter borti den. Ikke noe å ha i håndveska når du skal ut og fly, med andre ord. Kun de modigste vil nok ha den stående oppå nattbordet. Kun de modigste har den også på full speed når naboen er hjemme, for den durer noe durabelig.

  Partnervennlighet: Xanadu er en solovibrator. Han kan gjerne gi en hjelpende hånd eller se på når du bruker den. Utformingen gjør likevel at vibratoren egner seg som oppvarming før samleiet, ikke som deltaker.

  Tilleggskommentar: Det enkle er ofte det beste. Er det noen gang vi kvinner kun har én tanke i hodet, må det være akkurat ved sololek med sexleketøy. I dette tilfellet skaper Xanadu for mye støy, både visuelt og lydmessig. Jeg anser Xanadu for å være vibratorenes svar på en onenightstand. Funker bra for å stille sulten, men holder ikke i lengden.

  TERNINGKAST 4: (den gjør susen som orgasmemaskin, men det er litt for mye stæsj og støy til at den blir fristende å bruke til annet enn spesielle anledninger).

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme

 • Den store sexleketøy-testen

  GIGI DEEP ROSE

  Beskrivelse: Dette er en nett og elegant liten sak i perfekt veskestørrelse designet for både stimulering av klitoris og G-punktet. Den leveres med elektrisk lader, og har tre ulike pulseringsmåter som justeres med en knapp som er enkel å betjene. Her styrer du også hastigheten. I esken finner du også en liten silkepose du kan legge leketøyet ditt i hvis du vil ha det med deg i vesken.

  Bruk: Leketøyet kan brukes både på klitoris og får å oppnå G-punktsorgasme på grunn av den spesielle utformingen av enden på skaftet.

  Funksjon: De ulike pulseringsmåtene er Gigis beste trekk, og gjør at du med letthet kan oppnå variasjon. Her burde alle kunne finne sin favorittmåte, og det er enkelt å skifte mellom de ulike pulseringene underveis, noe som oppleves som et pluss. Overflaten føles myk og glatt, mens formen er noe kantete og du bør sørge for å være tilstrekkelig opphisset før du fører den inn i deg, ellers kan det oppleves litt ubehagelig.

  Flauhetsfaktor: Lav. Den er diskret, lekker, elegant og stilfull. Og ikke for stor.

  Partnervennlighet: Fungerer godt både alene og sammen med partner, er enkel å håndtere og har en fremtoning som ikke nødvendigvis tar fokus bort fra andre ting som skjer… Lav avskrekkingsfaktor!


  Tilleggskommentar: Denne egner seg best hvis du først og fremst er på jakt etter vibrasjoner, for som ren dildo fungerer den ikke optimalt, både på grunn av størrelse og utforming av skaftet. Den kan kjennes litt kantete og smårar.


  TERNINGKAST: 4

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme
 • Den store sexleketøy-testen

  DELIGHT ROSE

  Beskrivelse: Ser ut som en lys rosa og vakker liten havhest. Den kommer med integrerte batterier og skal ligge i et lekkert rosa skrin når den lades opp. Hele designet er svært delikat; utseendemessig gir den assosiasjoner som heller mer til luksuriøs kosmetikk enn til sex.

  Bruk: Dette er en G-punkt-vibrator. Man skjønner fort hvordan den funker, selv om den ser abstrakt ut. Den myke enden skal inn i vagina, mens man holder og napper i den utvendige, hardere løkken. Den har også innebygd vibrasjon og kan brukes til samtidig stimulering av klitoris.

  Funksjon: Denne fungerer kanskje aller best som klitorisstimulator. På G-punktet framstår den lille hjelperen som noe veik. Dette området i skjeden tåler tross alt flere kilos trykk, og litt kraft trengs gjerne også om man skal nå klimaks på denne måten. Dersom tuppen beregnet på G-punktet hadde hatt støtfunksjon framfor vibrering og pulsering, tror jeg effekten ville vært større. Utbytte av selve penetreringen er ikke stort, til det er dette leketøyet for lite. Friksjon får du heller ikke ved bruk av Delight.

  Flauhetsfaktor: Ingen som helst grunn til å føle seg flau over denne. Den er så fin at du får lyst til å vise den fram til hvem det skulle være. Du kan ha den liggende i skrinet overalt, det kan lett forveksles med både en eske sukkertøy og et kosmetikkprodukt. På de laveste vibrasjonsnivåene er den også svært stillegående. Lyden blir høyere om du velger å kjøre på litt, men det er ingen grunn til å sende ut nabovarsel.

  Partnervennlighet: Denne har man nok best utbytte av alene. Det kan være vanskelig for partneren å hjelpe til, siden leketøyet er konstruert slik at du skal dra det opp mot deg under bruk. Og når vibratoren betjener både G-punkt og klitoris, samtidig som dine hender er opptatt, kan kanskje partneren føle seg litt overflødig.

  TERNINGKAST: 4

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme
 • Dette sexleketøyet er testet av to personer.
  Den store sexleketøy-testen

  MX-FIGHTER

  Anmelder 1:
  Beskrivelse: Som massasjeapparat er denne liten og nett, som sexleketøy er den ganske stor. Staven er til sammen cirka 40 cm, med et håndtak som ligger godt i hånden. Massasjehodet er ovalt, har fleksibelt ledd og «fingerpunkt» i tillegg til en større sideflate. Den er strømdrevet, så man må være i nærheten av en stikkontakt. Staven masserer i to hastigheter.

  Bruk: I bruksanvisningen er det beskrevet og illustrert hvordan man kan massere mindre intime kroppsdeler. Etter en ganske lang og streng del om at man aldri skal massere ett punkt lenger enn fem minutter og at man må slutte om man føler ubehag, står det også at de anbefaler å ha et håndkle imellom om man masserer «følsom hud». Det er et godt tips!

  Funksjon: Stavens to hastigheter er mer tilpasset muskelmassasje enn intimmassasje, så ristingen blir ganske voldsom. Men den leverer jo likevel! Fingerpunktet på massasjehodet er overraskende presist. Likevel blir det litt for mye som en kjappis.

  Flauhetsfaktor: Staven bråker mye. Men siden den har et så tilforlatelig utseende og er såpass stor, kan man godt presentere den som bare en massasjestav. Jeg ville ikke dødd av skam om min mor fant meg med denne (kanskje om hun fant meg i aksjon, men da er det jo også lett å bare bytte område i en fei).

  Partnervennlighet: Siden resultatet som sagt er litt kjappis, og man trenger å bruke tøy imellom staven og ømfintlig hud, tror jeg det ville vært mer styr å bruke denne med partner enn å la være. Og skulle vi ville massere hverandre, er det jo mer sensuelt å bruke hendene.

  Tilleggskommentar: I det store og det hele vil jeg si at fingerpunktet er en fiffig liten sak som gjør at det blir mer gøy å massere sine egne stive nakkemuskler.

  TERNINGKAST 4: (Som muskelmassasje 5, som sexleketøy 3).


  MX-FIGHTER
  Anmelder 2:
  Beskrivelse: Opprinnelig produsert som et vanlig massasjeapparat for hele kroppen, og med utseende deretter. Det tok meg to dager med opp-psyking før jeg brukte den første gang, nettopp fordi den ser så klinisk ut, og er ganske tung i hånden. Når du først har kommet over det visuelle sjokket, er alt annet en gledelig overraskelse/opptur. Fighteren går kun på strøm, og har en 2,2 meter lang ledning som med fordel kunne vært lenger - eller den burde vært oppladbar.

  Bruk: Kan brukes til å stimulere både brystene klitoris og området rundt, i tillegg til alle andre utvortes steder du måtte ønske på kroppen.

  Funksjon: Fordi MX-Fighter går på strøm, gir den svært kraftige vibrasjoner. Får du ikke orgasme på trinn 1, bør de aller fleste være garantert orgasme på trinn 2, selv de som aldri har opplevd det før. Dette er nemlig massasjeapparatet som går rett på sak - så mye at det fint holder å bruke den utenpå trusene for å oppnå ønsket effekt - igjen og igjen og igjen. Helt til du mister tellingen ... Har du ikke opplevd serieorgasme før, kan innkjøp av MX-fighter være den gyldne anledningen du trenger. Ifølge en av dem som selger apparatet, har enkelte kvinner fått senebetennelse etter overhyppig bruk, fordi fighteren er så vanedannende. Og det er faktisk ingen underdrivelse.

  Flauhetsfaktor: Dette er massasjeapparatet du kan ha på nattbordet uten å rødme selv når svigermor kommer på uventet besøk. Har du pappvegger til naboen, kan det være greit å være obs på at den bråker mye, selv på trinn 1, dermed kan «musikk til arbeidet» anbefales.

  Partnervennlighet: Fighteren slår an også hos ham, både med ham som hjelper og under samleie bakfra. De sterke vibrasjonene gir veldig god ringvirkning og forsterker orgasmen for begge parter. Fordi ledningen ikke er spesielt lang, og apparatet er såpass tungt, er det totalt sett mest givende som en solo-opplevelse.

  Tilleggskommentar: Hvis jeg vinner uhorvelig mye penger i Lotto, skal jeg spandere en MX-fighter på alle kvinner i Norge, fordi vi fortjener det, og fordi det er vel verdt investeringen. Dessuten er tre minutter mer enn nok, og du kan gjenta så lenge du gidder.

  TERNINGKAST: 5+ (6 for ypperlig utførelse på repeat, et lite trekk på grunn av dølt utseende)

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme

 • STUBBY CANDY ROSE


  Beskrivelse: Denne festlige krabaten har et umiskjennelig utseende som gir assosiasjoner til noe fra Disneys Den Lille Havfruen, og med den knallrosa fargen ser det nesten ut som noe du kan kjøpe hos Brio. Overflaten kjennes myk og snill ved berøring, men den trinnløse justeringen avslører at den likevel er en liten hissigpropp. Skaftet er rimelig kort og ender i en krokete tupp, begge deler for at du lettere skal finne G-punktet. I tillegg har den små «vinger» på sidene nederst, som gjerne kan brukes til å stimulere klitoris.

  Bruk: Den er spesialdesignet for å gjøre det enkelt å finne G-punktet, men ruglete og morsomme formen på skaftet og på vingene gjør at den egner seg godt til ren vibrasjonsglede også.

  Funksjon: Stubby bør lett kunne bli en sikker vinner i nattbordsskuffen, og det som fungerer så bra, er kombinasjonen mellom den ruglete overflaten og krok-utformingen av skaftet, som gjør at bruken av den oppleves som en nyhet. Uansett hva slags orgasme du er på jakt etter bør Stubby kunne hjelpe deg!

  Flauhetsfaktor: Splittet. Den synes i terrenget, og det er ingen tvil om hva det er – samtidig som den ser så morsom ut at det er umulig å la være å smile.

  Partnervennlighet: Hvis han har humor (og det bør han ha), vil nok partneren også kunne glede seg meget over din nye rosa venn. På grunn av det spesielle utseendet fungerer den helt klart som en ice-breaker, og kan kanskje være ekstra smart for dere som er litt sjenerte. Nå får dere i alle fall noe å snakke om!

  Tilleggskommentar: Er du ikke bitt av vibrator-basillen ennå, kan det hende du blir det nå.

  TERNINGKAST: 6

  Ytterligere beskrivelser og priser på alle sexleketøy i denne testen finner du hos CecilieKjensli.no og hos Kondomeriet.

  LES OGSÅ:
 • Sexekspertenes favorittleketøy
 • Sexleketøyene du ikke blir flau over
 • Det heteste i senga nå
 • Sexleketøy du alt har hjemme
 • Den store sexleketøy-testen
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer