LES OGSÅ: Perfekt når du er litt fysen
(Artikkelen fortsetter under bildet)
Slik gjør du:
1 Ha mel og smør i en food processor, og kjør i noen sekunder til det ser ut som brødsmuler. Ha i de malte mandlene, egg og 2 spiseskjeer av sukkeret. Kjør food processoren til blandingen blir til en ball. Ta deigen ut, rull den inn i plastfolie og legg den i kjøleskapet i 30 minutter.2 Sett ovnen på 200 grader. Kjevle ut deigen på et stort stykke bakepapir til den blir en sirkel på ca. 30 cm i diameter.
3 Strø brødsmuler i midten av deigen og strø over maisenna. Legg eplebåtene og jordbærene i en stabel på toppen. La det være igjen en bred kant på yttersiden rundt. Strø over kanel.
4 Fold kantene over frukten. Strø over resten av sukkeret, og stek i 35–40 minutter til deigen er gyllen og frukten myk.
PS: Ta vare på oppskriften. Middagsgjestene dine vil garantert ha den!
