Folk som spiser frokostblandinger får i seg mer melk og spiser generelt mindre feit mat, kjøtt, egg og sukkerholdige drikker.Det viser en ny amerikansk studie for National Heart, Lung, and Blood Institute. 2 379 tenåringsjenter deltok i den hele 10 år lange undersøkelsen. Ikke skulk frokosten Supervåpenet mot kiloene Ukeplan for et sunnere liv mer fiber mer jern mer sink mer folsyre mindre fett mindre sukker mindre kolesterol Slik spiser du mindre Juks deg fibersunn Her er maten som gjør deg slankere Maten som gir høy forbrenning Her er kostholdsfellene Styr unna feite-fellene Du blir lurt i butikken Ukeplan for et sunnere liv Halvparten dropper frokost
Her er grunnene
Forskerne slår fast at sammenlignet med andre frokostalternativer gir kornblandinger:Fremmer sunnere vaner
Resultatene viser også at frokostblandinger går hånd i hånd med sunne vaner, melder Telegraph. Deltakere som spiser kornblandinger til frokost får i seg mer fiber, men mindre fett gjennom dagen og er dessuten generelt mer aktive.Undersøkelsen støtter dermed tidligere forskning som viser at barn som spiser frokost har et bedre kosthold, lavere BMI, beveger seg mer og har en bedre livskvalitet enn andre unger.LES OGSÅ:Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger