Neglelakk

Denne neglelakkfjerneren er helt genial

Og utrolig enkel – sjekk bare her!

1-2-3-BORTE: Med den nye ekspressneglelakkfjerneren fra Maybelline går neglelakkfjerningen raskere enn noen gang.  Foto: Aina Kristiansen
1-2-3-BORTE: Med den nye ekspressneglelakkfjerneren fra Maybelline går neglelakkfjerningen raskere enn noen gang. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det slår aldri feil. Du har sminket deg, fikset håret og tatt på deg festantrekket. Taxien er på vei, og så innser du at neglelakken virkelig trenger å fikses på. Den ser faktisk så ille ut at du tenker at det er bedre å bare fjerne den og gå uten, enn å gå med de ekle restene.

Selve neglelakkfjerningentar imidlertid litt tid - noe du da ikke har. Dessuten kan det være grisete og lukte sterkt.

Nå har det heldigvis kommet en løsning – i alle fall om vi skal tro navnet. En neglelakk som kaller seg Express Remover bør jo være både kjapp og effektiv å bruke, eller?

LES OGSÅ: Slik fjerner du neglelakken riktig

TAR TID: Det tar merkbart lenger tid å fjerne neglelakken på tradisjonelt vis, med neglelakkfjerner og bomull. Foto: Getty Images/Hemera
TAR TID: Det tar merkbart lenger tid å fjerne neglelakken på tradisjonelt vis, med neglelakkfjerner og bomull. Foto: Getty Images/Hemera Vis mer

Slik virker den

Maybelline lanserte nylig sin Maybelline Express Nail Polish Remover, og de beskriver den som «en effektiv dip-in-teknologi».

Men hvordan fungerer den egentlig?

Selve neglelakkfjerneren befinner seg i en beholder med en svamp i, og det er denne svampen som gjør fjerningen så rask.

Du dypper rett og slett fingeren ned i et hull i svampen og vrikker den litt rundt. Det er kombinasjonen av selve fjerneren og friksjonen som fjerner lakken, og dette er virkelig effektivt.

(Saken fortsetter under bildet.)


LES OGSÅ: Slik får du neglelakken til å vare

Ti fingre på ett minutt

KK.no måtte selvsagt teste Express Remover, og produktet lever helt klart opp til løftet som ligger i navnet.

På omtrent 45 sekunder var all lakken på alle neglene fjernet, og det er rett og slett imponerende. Ikke lukter den spesielt stramt heller, så denne kan du faktisk hive i veska om du er virkelig seint ute. Bare husk å skru på lokket godt først.

Ulempen her er jo at den ikke kan brukes til å fjerne neglelakk på tærne. Har du små kutt eller rifter rundt neglen eller på neglebåndene, kan det dessuten svi litt når du dypper neglen nedi.

Glitterlakk kan være vanskelig å få av, men med litt grundigere dypping og gnikking, får du nok av det meste. Ellers er dette produktet genialt for deg med en travel hverdag.

LES OGSÅ: Bobler i neglelakken?

EFFEKTIV: Maybelline Express Remover neglelakkfjerner er perfekt for deg som har det travelt eller bare vil effektivisere neglelakkfjerningen, kr 89. Foto: Produsenten
EFFEKTIV: Maybelline Express Remover neglelakkfjerner er perfekt for deg som har det travelt eller bare vil effektivisere neglelakkfjerningen, kr 89. Foto: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer