Sminke

Denne øyeskyggen koster 1200 kr

Du leste riktig, og nei, det er ikke gull i den.

DYRE DÅDYRØYNE: Den kommer i begrenset opplag, og til en svært så stiv pris, Chanels øyeskygge Lumiéres Byzantines. Foto: Chanel
DYRE DÅDYRØYNE: Den kommer i begrenset opplag, og til en svært så stiv pris, Chanels øyeskygge Lumiéres Byzantines. Foto: Chanel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi vet at sminke fra kjente sminkemerker som Lancôme, Guerlain og YSL er dyrt. Det er derfor vi går bananas når vi er i taxfree-butikken, for der er det i hvert fall litt billigere!

Men enhver kan få bakoversveis av prisen på Chanels nye øyeskygge. Den heter Lumières Byzantines, og i Storbritannia er prisen 130 pund, eller cirka 1200 kroner!

LES OGSÅ: Nå skal sminken være dyrisk

Øyeskyggen består av fem farger i forskjellige gullsjatteringer, fra lys beige til gyllengul til gråbrun. Grunnen til at den er så dyr er ikke at den inneholder gull, som du kanskje kan tro. Neida, det er en helt vanlig øyeskygge, men det er laget et begrenset opplag av den.

Det finnes bare 1500 av øyeskyggen, og det gjør den selvsagt til et gjevt objekt for chanel-fans.

Og før du spør, så går det ikke an å få tak i den i Norge. Du må til Frankrike, Storbritannia eller USA.

Men uansett vil de fleste si at å bruke 1200 kroner på en øyeskygge er å ta vel hardt i, selv om fargene er veldig fine.

Gå for gull

Det fine med gullfarger er at alle kan finne en nyanse de kler, uansett hud- og hårfarge. Og ingenting er finere enn litt gullskimmer over øynene når huden får den fine sommerfargen. For en mer dramatisk look kan du sminke øynene til fest med svart- og gullsotede øyne. Se hvordan du legger den her.

Hvis du vil ha øyeskygge i gull har du heldigvis drøssevis av andre og billigere alternativer enn den rådyre Chanel Lumières Byzantines. Se bare i bildespesialen under (merk at prisene er cirkapriser):
LES OGSÅ: Øyeskyggene du vil elske

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer