Kktv

Denne reaksjonen MÅ du se

Gunn Bente (43), Leif Erling Krohn og datteren Ellinor (5) fikk nye stue med KK.

Da datteren Ellinor (5) fikk leukemi, kom det meste i annen rekke for Gunn Bente Krohn (43) og Leif Erling Krohn (43). Også hus og hjem.

Derfor ba familien KK om hjelp.

Interiørstylist i KK, Tone Kroken, tok derfor grep, og ga stuen i leiligheten deres på Tårnåsen et mer moderne preg, med innspill av organiske materialer som sørger for at det også er hjemmekoselig.

LES OGSÅ: Hyllen du enkelt lager selv

Slik ble forvandlingen

Da familien sendte inn brev til KK, forklarte de at de hadde et hverdagsrom med peis, som gjerne skulle vært litt mer praktisk og ikke minst koselig.

De forklarer at verken Gunn Bente eller Leif er spesielt kreative når det kommer til innredning, og det hadde vært fint med litt hjelp.

«De siste to årene har vi kjempet sammen med vår snart fem år gamle datter som har leukemi. Det har nok tappet oss for krefter og energi til å gjøre mer enn akkurat det man må.»

Les mer i KK 18, som er i salg fredag 2. mai. Foto: KK
Les mer i KK 18, som er i salg fredag 2. mai. Foto: KK Vis mer

«På den ene siden er vel ikke innredning så viktig, men på en annen blir en jo litt «nedpå» av å se seg rundt i hjemmet og ikke føle at man har det på stell heller. Derfor syns vi at vi tre fortjener en stjernestylist hos oss.»

Tone Kroken byttet blant annet ut løse reoler med større skap, det mørke salongbordet ble byttet ut med et hvitt bord og sofaen ble fylt opp med puter i jord- og blåtoner.

LES OGSÅ: Innred med skarpe kontraster

Få flere tips!

Flere bilder av stuen til Krohn-familien, samt interiørstylistens tips om hvordan vi gikk fram, finner du i KK utgave 18, som er i salg fredag 2. mai.

KKs Bli Ny-team fortsetter å svinge tryllestaven, og for flere fantastiske forvandlinger, følg med på KK-TV.

Sjekk KKs store årshoroskop!