Masturbasjon

Denne sexen bør alle ha

Den er helt ufarlig og fri for skumle sykdommer.

FEELGOOD: Hendene under dyna! Onani kan nemlig hjelpe mot depresjon. Foto: Image Source
FEELGOOD: Hendene under dyna! Onani kan nemlig hjelpe mot depresjon. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Du kan bli blind hvis du gjør det. »«Hendene dine kan bli hårete og du kan bli impotent.» - I tusenvis av generasjoner har det hersket mange stygge myter om onani. Les også: Så mange onanerer på jobbenMen nå vet vi heldivis bedre.

Verden går heldigvis fremover

I 2009 fikk britiske tenåringer en brosjyre av Storbritannias nasjonale helseservice. Der sa de at det var helsefremmende å spise fem porsjoner frukt og grønnsaker per dag, og holde seg i fysisk aktivitet i 30 minutter, tre ganger i uken. I tillegg ble de anbefalt sex/onani to ganger i uken. Mottoet var «en orgasme om dagen holder doktoren borte.» Dette skriver helsenettstedet health24.com.For å ha sex med seg selv kan nemlig mye være sunnere enn du aner! Sjekk lista over gode grunner til å bedrive denne artige aktiviteten.

Åtte grunner til å ha sex med seg selv

1. Du kan ikke få en kjønnssykdom av det. 2. Du blir ikke gravid av det. 3. Det hjelper mot stress og seksuell spenning, og kan være en hyggelig kur mot søvnløshet.LES OGSÅ: Den store orgasmeguiden4. Onani øker strømmen av testosteron i kroppen. Dette kan bidra til å både styrke bein og muskler.5. Du lærer hvordan kroppen din og reagerer på ulik stimuli. Hva føler bra og hva er ikke godt? Dette er grunnleggende forutsetninger for å få et vellykket sexliv. Menn kan også lære seg hvordan de skal unngå for tidlig utløsning på denne måten. LES OGSÅ: Lær deg kunsten å onanere6. Onani kan gjøre deg gladere til sinns. Kroppen utløser nemlig endorfiner under mastrubering, noe som bidra til å bekjempe depresjon. 7. Du kan få en sterkere bekkenbunnsmuskulatur, som igjen fører til et bedre sexliv. Les også Denne orgasmen kan du droppe

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer