Sports-bh

Denne sportsbh-en gir deg løft og kløft

Og nå har det også kommet eget hold-in undertøy til trening.

GIR KLØFT: Power push-up bra fra Stay In Place er perfekt for deg med litt mindre pupper. I stedet for å klemme brystene helt flate, gir den litt kløft og løft.  Foto: Produsenten
GIR KLØFT: Power push-up bra fra Stay In Place er perfekt for deg med litt mindre pupper. I stedet for å klemme brystene helt flate, gir den litt kløft og løft. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En god trenings-bh i riktig størrelse er alpha og omega for enhver kvinne. Likevel er det mange som vegrer seg mot å bruke denne typen undertøy.

Så langt har det nemlig ikke vært så veldig mye lekkert treningsundertøy å finne på markedet, og det må jo bare sies at sports-bher ikke ser særlig sexy ut.

Ikke bare er den stor og dekker hele brystpartiet ditt, men den har også den effekten at den «klemmer» brystene dine flatere. Og for de av oss som allerede har relativt små bryster, kan det fort føles som man er helt «puppeløs» når man har fått på seg en slik bh.

LES OGSÅ: Feil sports-bh kan gi hengepupper

EKSTRA VATTERING: Den nye trenings-bhen har ekstra vattering i cupene, slik at brystene ikke ser helt "flate" ut, slik de ofte kan gjøre i andre sportsbh-er. Pris på bh-en ligger på cirka 400 kroner.  Foto: Produsenten
EKSTRA VATTERING: Den nye trenings-bhen har ekstra vattering i cupene, slik at brystene ikke ser helt "flate" ut, slik de ofte kan gjøre i andre sportsbh-er. Pris på bh-en ligger på cirka 400 kroner. Foto: Produsenten Vis mer

Trenings-bh som gir løft

Er du lei av å føle deg flatere enn flatest på trening, har det endelig kommet en løsning til deg. Undertøysmerket Stay In Place er nemlig blant produsentene som nå har laget eget hold- in og push-up undertøy til trening.

Og her finnes det selvsagt en spesialdesignet trenings-bh som skal kunne gi deg litt mer «kløft».


«Power Push-up Bra», som den heter, har ekstra vattering i cupene for at brystene skal få et lite løft og se litt større ut. Likevel fungerer den akkurat som en vanlig sports-bh, når det gjelder å holde brystene dine på plass og gi støtte.

- Vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger på denne bh-en, både fra kunder og bloggere som vi samarbeider med. Og den er uten tvil bestselgeren i nettbutikken vår, sier Silje Landevåg, daglig leder og gründer bak sportsnettbutikken Getinspired.no, til KK.no:

- Jeg har dessverre ikke fått testet den selv enda, da den foreløpig bare kommer i A/B-cup. Men jeg gjør hva jeg kan for å få leverandøren til å produsere den i C/D-cup.

Se flere sportsbh-er med push-up/padding nedenfor:


LES OGSÅ: Bruk sports-bh, uansett bryststørrelse

Holder magen flat under trening


I tillegg til sports-bhen, har Stay In Place også designet en egen treningshipster med «hold-in» effekt.

Hipsteren er, i likhet med tradisjonelt hold-in undertøy, laget med høyt liv, som hjelper til med å holde magen inne på trening. Materialet er sømløst slik at det ikke skal gnage noe sted, i tillegg er den laget i teknisk materiale som puster - slik at det ikke blir fuktig og klamt på trening.

Hipsteren kan også brukes til vanlig, som under favorittkjolen eller jeans.

- Jeg har prøvd hold-in hipsteren, og den er veldig god. Jeg brukte den mye rett etter fødselen blant annet, både på trening og under partykjolen. Seamless-materialet gjør den veldig komfortabel å bruke og det er en god hold in-effekt, sier Landevåg.

Stay In Place-undertøy selges blant annet på Getinspired.no, Ellos.no og Nelly.com.

LES OGSÅ: Bh-trikset alle bør kunne

HOLDER MAGEN INNE: Stay In Place-hipsteren er laget i teknisk, pustende materiale, og holder magen din inne når du trener. Prisen er 199 kroner.  Foto: Produsenten
HOLDER MAGEN INNE: Stay In Place-hipsteren er laget i teknisk, pustende materiale, og holder magen din inne når du trener. Prisen er 199 kroner. Foto: Produsenten Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer