Brystkreft

Denne supersexy videoen MÅ du se

Norske kvinner med kreft har gjenskapt megahitten «Call on me» .

CALL ON ME: De åtte norske kvinnene som alle har eller har hatt kreft, har et helt bestemt budskap med den sexy musikkvideoen. Foto: Aktiv mot kreft
CALL ON ME: De åtte norske kvinnene som alle har eller har hatt kreft, har et helt bestemt budskap med den sexy musikkvideoen. Foto: Aktiv mot kreft Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du monsterhiten fra ti år tilbake, «Call on me» med Eric Prydz?

Eller, rettere sagt, husker du musikkvideoen?

Den übersexy filmen, som forestiller en aerobictime - dog i noe lettere bekledning enn hva som er vanlig, er nå blitt gjenskapt og det er ikke uten grunn.

LES OGSÅ: Tidenes mest sexy reklame?

Kreftbehandling

Kvinnene som er med i videoen, er helt vanlige norske kvinner. Felles har de det at de enten har kreft eller har hatt kreft.

- Målet er å fortelle hvor viktig det er med fysisk aktivitet, både under og etter behandling, for fysisk og mentalt å håndtere kreftsykdom best mulig, sier Helle Aanesen, grunnlegger og daglig leder i stiftelsen Aktiv mot kreft til KK.no.

Stiftelsen som står bak musikkvideoen, jobber for at fysisk aktivitet skal bli en del av kreftbehandlingen.

Med musikkvideoen ønsker de å vise at man fortsatt er den samme personen, fortsatt kan være fin og attraktiv, selv om man går gjennom kreftsykdom.

- Den gleden og entusiasmen som disse kvinnene har vist ved å være med på dette, er helt fantastisk. Vi ga dem en skikkelig utfordring, og det var ikke så mange av dem som hadde danset i gymdrakt før, sier Aanesen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer