Tannkrem

Derfor bør du ha tannkrem på kjøkkenet

Tannkrem er nyttig både på badet, i kjøkkenskuffen og i verktøysskrinet.

TIPS TIL BEGGE: Tannkrem renser ikke bare tennene, men også frontlykter, strykejern og DVD-plater med hakk.  Foto: Getty Images/Wavebreak Media
TIPS TIL BEGGE: Tannkrem renser ikke bare tennene, men også frontlykter, strykejern og DVD-plater med hakk. Foto: Getty Images/Wavebreak Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tannkrem gir deg et hvitt smil uten hull, og bidrar til frisk pust. Men legg også ei tube vanlig tannkrem i kjøkkenskuffen og blant hammer og skrutrekkere. (NB! Men ikke bruk gele-variantene, og ikke de for hvitere tenner, de har blekemiddel i seg) Den hvite pastaen har nemlig flere bruksområder. Her er noen favoritter fra Stylelist.com.

Det kan være nyttig å ha tannkrem og tannbørste mange steder. Foto: Getty Images
Det kan være nyttig å ha tannkrem og tannbørste mange steder. Foto: Getty Images Vis mer

Puss frontlysene

Syns du at frontlyktene lyser dårlig? Plastikken kan bli litt grå, men da pusser du innsiden av lyktene med tannbørste og tannpasta. Rens godt etterpå. Når lykten er tørr, monterer du den på igjen. Et godt triks før høstmørket setter inn.

LES OGSÅ: Gni tannpasta på tennene etter matenOverflaterens

Fargestifter på veggen? Hostesaftkliss i medisinskapet? Ikke få panikk. Gni tannkrem i sirkelbevegelser på flekken, og voila! Flekkfri vegg.

Bruker du forresten tannkrem på kviser? Ikke gjør det.

Rens strykejernet

Ser bunnen på strykejernet ditt ekkelt og brunt ut? Bruk tannkrem for å fjerne gruff. Vent selvsagt til strykejernet er kaldt, og gni på tannkrem med et kjøkkenpapir. Vennlig rengjøring!

Luktfjerner

Lukter hendene dine ekkelt etter å ha laget mat med hvitløk og løk? Såpe virker ikke alltid, men tannkrem kan. Gni litt på hendene, og skyll av.

LES OGSÅ: Vet du dette om tannkremen din?

DVD-reparasjon

Hopper favoritt-DVD'en din? Ingenting er mer irriterende enn hakk i plata midt i den mest tåredryppende sekvensen av Ghost. Prøv å gni litt tannpasta på den lesbare siden av disken med kjøkkenpapir. Da fyller du hakkene, og da vil hoppingen forhåpentligvis gi seg. Bare husk å tørk godt av overflødig tannkrem, det vil du nemlig ikke ha inni spilleren din.

Har du flere gode tannkremtips? Del dem med oss.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer