Trinny & Susannah

Derfor bør du skifte hårskill

- Kan gjøre underverker, ifølge makeoverguruene Trinny & Susannah.

STOR FORSKJELL: - Frisørene backstage har kun hatt ti minutter på å gjøre ferdig håret, men her ser du virkelig stor forskjell, jublet Trinny & Susannah da Elisabeth kom inn på scenen. Foto: Per Ervland
STOR FORSKJELL: - Frisørene backstage har kun hatt ti minutter på å gjøre ferdig håret, men her ser du virkelig stor forskjell, jublet Trinny & Susannah da Elisabeth kom inn på scenen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Trinny Woodall og Susannah Constantine – bedre kjent som Trinny & Susannah – er kanskje verdens mest populære makeoverduo. Sammen har de fornyet hundrevis av kvinner, og fredag svingte de tryllestaven over fem heldige deltakere på KK-dagen. Det er nok de færreste av oss som vil få en personlig oppussing av Trinny & Susannah, men heldigvis sparte de ikke på tipsene på Folketeatret i Oslo.SE OGSÅ: Den vanligste hårtabben

Enkle grep, stor forskjell

Men makeoverduoen kan ikke bare klær. Hår spiller også en stor rolle når du skal bli ny. Nora (57), bestemor til fire, fikk for eksempel høre at hårfjonene under øret fikk henne til å se 10 år eldre ut.Du trenger imidlertid ikke å finne fram saks for å få en helt ny frisyre. Alt som skal til er kanskje å skifte hårskill.(Artikkelen fortsetter under.)

- Virkelig stor forskjell

Et godt eksempel på hva et skillskifte kan gjøre var trebarnsmoren Elisabeth, som ønsket å bli «mer feminin og sexy – og litt mer rock n’ roll».Den trauste skolepikeskillen ble byttet ut med en røffere, oppklippet variant gredd framover. - Prøv en ny hårskill. Frisørene backstage har kun hatt ti minutter på å gjøre ferdig håret, men her ser du virkelig stor forskjell, jublet Trinny & Susannah.

- Prøv selv foran speilet

Også Anne Margrethe var blant de heldige på KK-dagendeltakerne som ble fornyet på Folketeatret i Oslo, fredag 13. mars. Hennes midtskill ble erstattet med en sideskill. En sideskill vil som regel være det mest flatterende alternativet, om du ikke er velsignet med et helt symmetrisk ansikt.- Vi anbefaler alle å gå hjem og prøve forskjellige skiller foran speilet. Det tar deg noen minutter, men kan gjøre underverker.(Artikkelen fortsetter under.)

Tips fra backstage

Den britiske moteduoen har fornyet norske kvinner denne våren på kanal FEMs program «Trinny & Susannah – Oppdrag Norge». KK.no fikk komme backstage, og fikk flere tips fra guruenes fornyelsesteam. Visste du for eksempel at...
 • feil hårfarge kan gjøre deg 20 år eldre?
 • du ikke skal ha farge i hele håret hvis du farger det hjemme?
 • «hele Norges befolkning» napper øyenbrynene feil?
 • ikke alle bør bruke knallrosa eller mørk rød leppestift?
 • plassering av rouge kan endre ansiktsformen din?
 • Noe du lurer på? Spør KK.no

  Hvordan kan jeg gjøre de vonde, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer