Helse & Livsstil

Derfor dropper han deg

Og slik kan du forhindre det.

Derfor dropper han deg
Publisert
Sist oppdatert
Har du noen gang opplevd at menn mister interessen for deg alt før forholdet har startet? Ikke? Da er du enten i besittelse av magiske evner, eller så har du slått til på det første og beste mannebeinet som kom i din vei.
 • Test deg selv: Har du draget?
 • Slik får du draget
 • Så primitive er vi på sjekker'n
 • For alle oss andre har den amerikanske samlivseksperten Daylle Deanna Schwartz skrevet bøker som All Men Are Jerks until Proven Otherwise, Straight Talk With Gay Guys og How to Please a Woman In & Out of Bed. I sin research har hun intervjuet en rekke menn. Hun har kommet fram til fire felles årsaker til at guttas interesse dabber av, og har tips til hva du kan gjøre for å forhindre det.Lær å lukte fryktJoda, gutta er noen tøffinger – når det kommer til å drepe insekter og se skumle filmer. Men når det gjelder intimitet, forhold og avhengighet er de noen pyser.
 • Spørsmålene han frykter
 • De elsker spenningen som ligger i det å møte en ny kvinne, og å få forsterket egoet sitt av hennes begeistring for ham. I det øyeblikket hun begynner å stille krav til ham daler imidlertid interessen. Han er redd for at spenningen skal forsvinne og for å miste sin frihet.
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • Ikke gi ham altFor mange menn handler starten av et forhold om beseiring. Han vil vite om han kan få deg på kroken. Når han opplever at det skjer har han ikke lenger noe å bevise, og han er klar for nye jaktmarker. Er det flere kvinner som synes han er attraktiv, smart, morsom og sexy?Det er en myte at mannen er redd for å binde seg. Det han egentlig frykter er å miste det rushet han får når en ny kvinne finner ham uimotståelig. Så hvordan kan du unngå å bli offer for tullet hans? Ta det rolig! La ham stadig føle seg som en jeger. Ingen skal behøve å gi bort alt i et forhold. Dersom du opplever at han vil se deg hele tiden, og vil ha all din oppmerksomhet, så ikke gi etter. Selv om det føles deilig å være begjært. Fortsett å tilbringe tid med venner, og behold interessene og aktivitetene du hadde før du traff ham.
 • Ta testen: Hvor god selvtillit har du?
 • For det første vil du holde interessen hans vedlike, for det andre har du fortsatt et liv om han likevel skulle feige ut. Om dere får en forsiktig start på forholdet vil også kommunikasjonen mellom dere få tid til å utvikle seg mer naturlig, og kommunikasjon er jo alfa omega i et forhold.
 • Ikke din skyld at han ikke forstår deg
 • Ikke la deg overveldeNoen menn blir vilt begeistret når de møter en ny kvinne, og overøser henne med oppmerksomhet og komplimenter. Det er lov å nyte denne oppmerksomheten, men ikke la deg rive med. For er det egentlig du som vekker all denne entusiasmen i ham, eller er det hans eget spenningsbehov som kommer til syne? Det finnes menn som trenger stadige lykketripper, som er mer forelsket i selve forelskelsen enn objektet for den – i dette tilfellet deg. Har dere nettopp møtt hverandre er det for tidlig til at han ser deg slik du er, det han ser er noen som vekker alle disse følelsene i ham. Du kan aldri kontrollere andres følelsesmessige reaksjoner, eller årsakene til dem, men du kan ta styring over hvordan du selv reagerer i forhold til dem. Ta et skritt tilbake og prøv å få et overblikk over situasjonen.
 • Ta testen: Hvor bra er forholdet ditt?
 • Kilde: ivillage.com

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.