Pupper

Derfor elsker menn pupper

Det finnes en type menn som ikke bryr seg om størrelse og som kun vil ha naturlige.

PUPPER: Visste du at hva slags pupper en mann liker kan ha sammenheng med hvilken klasse han tilhører?  Foto: Khorzhevska - Fotolia
PUPPER: Visste du at hva slags pupper en mann liker kan ha sammenheng med hvilken klasse han tilhører? Foto: Khorzhevska - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At menn elsker pupper vet vi godt, men hvorfor er det egentlig sånn?

Og hva er det som gjør at noen menn liker dem små og naturlige, mens andre vil ha store og gjerne med silikoninnlegg?

– Pupper er et sterkt symbol på feminitet, og det er en av de mest åpenbart synlige forskjellene mellom kvinner og menn, sier Peder Kjøs, spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs sex- og samlivsekspert.

I den vestlige verden er pupper blitt et viktig symbol på kvinnelighet, mens det i andre kulturer ikke er slik.

LES OGSÅ: Se yngre ut med riktig bh

Hva er det med store pupper?

Hvem var det som bestemte at store pupper er sexy? Peder Kjøs tror det opprinnelig kan ha hatt en sammenheng med at store bryster på et instinktivt plan kan tolkes som at kvinnen vil være i god stand til å amme.

– Så for en steinaldermann er det sikkert smart ut fra et forplantningssynspunkt å velge en kvinne med store pupper. Men, vi er ikke steinaldermenn i dag, sier Peder Kjøs.

Han mener derfor at det blir søkt å støtte seg til denne forklaringen i dag og tror det i stedet handler om kultur og hva som er mote. KK.no har tidligere skrevet om at trenden med store silikonpupper er over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer