Offentlig Sex

Derfor er dette så fristende

Men tør du ta sjansen? Det er en høy pris å betale om dere blir fersket.

OFFENTLIG SEX: Det kan være veldig pirrende å ha offentlig sex, men blir dere oppdaget kan det bli en dyr affære.  Foto: Кирилл Рыжов - Fotoli
OFFENTLIG SEX: Det kan være veldig pirrende å ha offentlig sex, men blir dere oppdaget kan det bli en dyr affære. Foto: Кирилл Рыжов - Fotoli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På denne årstiden florerer det av elskovssyke par som ønsker å deler sine lyster med hverandre ute på strender, i marka, i parker og på andre offentlige steder.

Det kan være utrolig pirrende å ha utendørs sex, men er det egentlig lovlig?

Ifølge Nrk.no er svaret enkelt og greit nei, og dersom dere blir fersket kan hyrdestunden bli en svært kostbar opplevelse. Avhengig av hvilken by du befinner deg i, ligger nemlig boten på mellom fem og ti tusen kroner.

Slik ser bøtene ut for noen av byene i landet:

  • Bergen: 10 000 kroner
  • Oslo: Fra 6 000 kroner
  • Trondheim: Fra 6 000 kroner
  • Tromsø: Fra 5 000 kroner
  • Kristiansand: Mellom 5 000 og 10 000 kroner
     

LES OGSÅ: Sommer er høysesong for smitte av kjønnssykdommer

Gjør det for spenningens skyld

Med så mye penger på spill skulle en tro at de fleste valgte å holde lystene sine innendørs, men slik er det ikke. Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet, forteller til KK.no at mange trosser faren for å få bot fordi de tenner på nettopp det å kunne bli oppdaget.

-Det å ha offentlig sex er ulovlig, likevel er det ikke til å legge skjul på at mange lar seg friste. En skulle kanskje ikke tro det, men vi nordmenn er faktisk på verdenstoppen når det kommer til akkurat dette.

- Det er å ha sex på et offentlig sted er en stor fantasi for både menn og kvinner, og årsaken er den utrolig pirrende følelsen av å kunne bli oppdaget. Dette tenner mange til tross for at det er de færreste som faktisk ønsker å bli tatt på fersken, sier hun.  

PIRRENDE: Årsaken til at mange har sex utendørs er at de tenner på tanken på å kunne bli oppdaget.  Foto: kiuikson - Fotolia
PIRRENDE: Årsaken til at mange har sex utendørs er at de tenner på tanken på å kunne bli oppdaget. Foto: kiuikson - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: Derfor øker sexlysten om sommeren

Unngå områder som er videoovervåket

Siden det å ha offentlig sex er ulovlig, mener Ebbestad det er viktig at dere gjemmer dere såpass godt at dere ikke blir oppdaget av forbipasserende.

EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad, nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet.
EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad, nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet. Vis mer

- Jeg anbefaler å velge sted med omhu, spesielt om dere er i utlandet, da en i mange land faktisk kan ende opp med en fengselsstraff.

- Unngå parkeringshus, motorveier, venterom og områder som er videoovervåket. Og se opp for blant annet parkeringsvakter rundt bilen, turgåere i skogen og nysgjerrige barn og hunder.

Så hvor kan en gjøre det trygt?

- To klassikere er på en øde sandstrand i månelys eller i bølgeskvulp under skyfri himmel. Hvis dere ønsker å være mer i skjul kan dere for eksempel prøve på en blomstereng med høyt gress.

- Ellers kan dere fint gjøre det på hotellbalkongen, i hagen, i en høystakk, på et båtdekk, i bilen, på taket eller bak teltene på festival. Det er kun fantasien som setter grenser.

(men pass på at ingen ser dere da!)

Videre forteller hun at det ikke bare er stedet dere bør velge med omhu, det kan nemlig også være lurt å velge riktige klær for anledningen.

- Dere har ikke tid til å ta av mange lag med klær, dra av trange bukser eller åpne sko med snøring. Velg derfor romslige bukser, store skjorter det er lett å få hendene opp under, flagrende skjørt som kan løftes opp og sko som lett kan sparkes av – og husk: det kan være greit å ikke kle seg helt naken for sikkerhets skyld.

SEX I HAVET: Hva med å ha sex i bølgeskvulp under skyfri himmel? Det vil garantert bli vellykket. 
 Foto: Pavel Losevsky - Fotolia
SEX I HAVET: Hva med å ha sex i bølgeskvulp under skyfri himmel? Det vil garantert bli vellykket. Foto: Pavel Losevsky - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: Tilfeldig sex kan gjøre deg deprimert

Ha offentlig sex helt lovlig

Dersom du og partneren din ønsker å ha sex helt lovlig ute i det fri, uten å måtte punge ut med flere tusen, anbefaler Ebbestad dere å gå til anskaffelse av et fjernstyrt leketøy.

- Slike leketøy gjør det mulig å stimulere og bli stimulert uten å bli oppdaget. Disse finnes i egge-form, påspennbare varianter og innvendige stimulatorer. Gi partneren din kontrollen, og la han eller henne overraske deg når dere er ute.

- Resultatet er nytelse og spenning uten å måtte kle av seg eller ha fysisk kontakt. Dette passer ypperlig å prøve på for eksempel flyet, restauranten, utestedet, togturen eller i bilen, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer