Tynn

- Derfor er jeg blitt så tynn

Lily Allens ekstreme slankehemmelighet.

STOR FORSKJELL: Lily Allen nå (til venstre) - og før (til høyre). Foto: All Over Press
STOR FORSKJELL: Lily Allen nå (til venstre) - og før (til høyre). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stjernene er kjent for sine ekstreme slankemetoder. Se bildene Stjernene som aldri spiserDen nye treningsformen som Lily Allen (24) sverger til kan nå også føye seg inn i rekken sammen med disse: bananposekuren, pulverdietten, babymatdietten og skinny bitch-dietten.
 • Se bildene: Hollywoods verste jojo-slankere

  90 min trening i 40 grader

  Ifølge kjendismagasinet The Daily Star er Allens nye, slanke figur et resultat av Bikram yoga – en serie ”kroppsformende” stillinger som utføres i et dampende hett rom - i over 40 grader. Hollywoods hemmelige treningstips- Dette gjør hun 90 minutter to ganger i uka, sier en kilde til magasinet.- Hun er virkelig fornøyd med sin nye kropp og har til om med fått til en modellkontrakt med Chanel.Tren bort kiloene

  Kjenner presset

  Sist uke ble det offentliggjort at den 24-år gamle britiske popstjernen, som tidligere har omtalt seg selv som «feit og stygg», skal fronte motehusets nye veskekampanje.Og Allen skal visstnok kjenne presset, ifølge en av The Daily Stars kilder. - Lily kan ikke tro hvor heldig hun har vært, men hun er nervøs.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer