Armer

Derfor har Angie «spaghetti-årer»

Armer som dette får du ikke uten videre.

Angelina Jolie har svært tydelige vener på armene. Det er sjeldent synlig på film, men kan klart sees på bilder.  Foto: All Over Press
Angelina Jolie har svært tydelige vener på armene. Det er sjeldent synlig på film, men kan klart sees på bilder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Angelia Jolie har det. Sylvester Stallone har det. Madonna også. Og ser du nøye på armene til Sarah Jessica Parker vil du se det samme: Tydelige, store blodårer som er synlige like under huden.

Hvem får dette?


Spaghetti-årene er vanligvis å se på bodybuildere og hos muskuløse personer som trener ekstremt mye. Så hvorfor har slanke og spede kvinner som Angelina Jolie, Madonna og Sarah Jessica Parker det samme?

- Trening av armene vil gjøre at venene utvider seg som et resultat av økt blodstrøm, sier kirurg Gustav Pedersen. Han er en av ekspertene som gir svar på Lommelegen.no.

- God helse

Han legger til at store, overfladiske vener på underarmene faktisk er en normaltilstand, og at dette generelt er et tegn på god helsetilstand. Men de har kommet for å bli.

- De venene du har vil ikke bli mindre dersom du trener mindre, sier kirurg Gustav Pedersen

Ønsker du at de skal bli mindre synlige, er det bare én ting å gjøre: Spise mer.

Mer fett på kroppen

- Blodårer på armer og hender blir mer synlig dersom man har lite underhudsfett så ved å legge litt på seg, vil de bli mindre synlige, sier en av svarlegene på Lommelegen.no, kirurg Christian Busch.

Den ordentlige metoden

Vil du også få litt mer trente armer og skuldre - om enn ikke like ekstremt trente armer som Angelina, Sarah og Madonna, er det arbeid og løfting som gjelder.
Følger du dette opplegget vil du se resulatet i løpet av fire uker. Du kan også få et skreddersydd treningsopplegg av din egen trener, helt uten å gå på treningssenteret. Det får du her på Personlig Trening.

Les også: Slik får du Madonna-armer.

Har du ikke tid eller ork til å jobbe fram musklene, men likevel vil ta deg godt ut i singlet? Her er jukseveien.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer