Skjønnhet

Derfor har hun alltid røde lepper

Sjekk hvorfor dette er blitt superstjernens varemerke.

RØD LEPPESTIFT: Gwen Stefani (44) er godt kjent for sine knallrøde lepper, og går sjeldent ut uten. Se hvordan du kan få til like fantastiske lepper lenger ned i saken. Foto: All Over Press
RØD LEPPESTIFT: Gwen Stefani (44) er godt kjent for sine knallrøde lepper, og går sjeldent ut uten. Se hvordan du kan få til like fantastiske lepper lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Røde lepper er i vinden som aldri før.

Med et par røde lepper er du raskt klar for fest, og Hollywood-stjernene elsker å dresse opp både cocktail- og gallakjoler med knallfargede lepper.

En av dem som virkelig har gjort dette til sitt kjennemerke er Gwen Stefani (42).

Faktisk er det slik at den amerikanske sangerinnen og frontfiguren i «No Doubt» sjelden går ut døren uten de knallrøde leppene.

LES OGSÅ: Nå skal håret være is-blondt

Foretrekker å sminke seg selv

Selv om knallfargede lepper er veldig populært nå for tiden, har Gwen Stefani lenge vært en stor tilhenger av trenden - faktisk allerede da hun gikk på videregående.

- Jeg husker at jeg satt i den slitne, ghetto-bilen min, en Honda Prelude, og tok på en rød leppestift i speilet og tenkte; «ooh, jeg liker det! Dette er akkurat hva jeg trenger». Etter det gikk jeg aldri tilbake igjen, avslører Stefani til Huffington Post.

Og det er helt riktig.

Helt siden den gangen har sangerinnen brukt rød leppestift enten hun har tenkt seg på den røde løperen, til legen, på tur med hunden, på shopping eller på scenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer