Sex & Kjærlighet

Derfor liker vi sex i det fri

Amorøse aktiviteter utendørs - topp eller pes?

Derfor liker vi sex i det fri
Publisert
Sist oppdatert
Sommeren står for døren, og mange aktiviteter - også de amorøse - flyttes utendørs. Har det egentlig noe for seg å ha sex i det fri? Vi har spurt norske kvinner og menn om deres utendørserfaringer:

 • Les daglige råd om sex & kjærlighet i sexekspert Stéphane Vildalens faste spalte på kk.no.

 • Øyvind (30), singel: Dette var om våren. Jeg var hjemme på småstedet jeg kommer fra og var ute med noen kompiser på den lokale puben. Jeg har dessverre opparbeidet meg et ekstremt dårlig rykte hjemme, og dermed er det høyst upopulært å bli sett i fysisk omgang med meg. Men det var ei lokal ungjente som uansett klarte å rote seg bort i meg. Da puben stengte ble alle stående utenfor og vente på taxi. Jeg og denne jenta satt på en mur og klinte og plutselig merker jeg at hun begynner å fomle med beltet mitt. Før jeg visste ordet av det satt hun på kne med munnen full av ... vel ... meg.

  Siden det var sånn ca. 30 mennesker rundt oss, ble jeg en smule usikker på hva jeg skulle foreta meg. Men jeg kom ganske raskt frem til at den eneste måten å beholde mitt finfine rykte på, var ved å tenne en røyk og nyte det hele. Så der satt jeg. røykende, glisende og småfull, mens jenta gjorde sakene sine og kompisene mine ikke helt visste hvor de skulle se...

 • Knut (30), singel: Jeg hadde et forhold til en kvinne som var helt vill etter meg. Siden hun var gift med en kjent fotballspiller og jeg ikke bodde alene, kunne vi ikke ha oss hos noen av oss. Hun mente da at en av byens mest populære badestrender var løsningen.

  Vi kjørte til stranda , trava opp i skauen og satte i gang. Det faktum at hun var ganske høylytt gjorde ikke saken noe bedre. Det gikk en sti like nedenfor oss, så folk fikk meget godt med seg hva som skjedde... At mannen hennes troppa opp på døra mi noen dager senere er en helt annen historie.

 • Inger (35), samboer: Vi var på backpackertur og skulle gå fottur i regnskogen. Det hadde regnet kraftig og det var helt gjørmete på bakken. Det var vår første ferietur sammen og derfor var vi konstant kåte på hverandre. Underveis stoppet vi opp fra de andre og sa vi måtte hvile. Så hadde vi sex opp mot et tre.

  Rett før det skulle gå for meg forsvant han bare. Jeg ble først forbannet, men så deretter ned og oppdaget at han hadde sklidd i gjørma. I fallet slo han haka hardt i bakken slik at han fikk kjeven ut av ledd. Det ble ikke så mye mer klining på den turen, men vi er fortsatt kjærester og har ikke blitt avskrekket fra å ha sex ute. Imidlertid gjør vi det ikke lenger i regnvær.

 • Kitty (40), gift: Jeg var separert, men hadde ennå ikke flyttet ut. En venn av meg var på vei ut av sitt samboerforhold og sammen hadde vi oss litt når vi fikk anledning. En dag klarte han å få til et treff ute, på en parkeringsplass. Min bil var ganske høy og lang, så jeg parkerte inntil hans bil slik at innsyn ikke skulle gå fra alle kanter. Det dugget jo godt etterhvert og et par biler sirklet rundt. Plutselig fikk kompisen telefon fra en kunde. Han måtte dra ganske kjapt og hadde ansiktet godt sauset inn med mine kjønnssafter. Jeg hadde en våtserviett som jeg tilbød ham, men neida, det trengte han ikke. Så dro vi nå hvert til vårt.

  Han ringte meg på kvelden, omtrent død av latterkrampe, for sekretæren som hadde ringt etter ham ga ham en god klem. Hun hadde virkelig snufset på ham leeenge før hun så på ham med stjerner i øynene og ga ham kompliment fordi han luktet så himmelsk godt!

 • Katrine (29), samboer: Skal man absolutt ha sex på stranden så pass nå endelig på å gjøre det før det blir for lyst til at strandvakten faktisk ser dere og ber dere pelle dere hjem. Man skal bare bli pirret av tanken på å bli tatt på fersken, ikke faktisk bli tatt på fersken.

 • Espen (35), har kjæreste: Jeg hadde sex med min homofile elsker på min gjennomsiktige balkong nå nylig. Plutselig oppdaget vi at nabobarna sto og så på. Jeg har tenkt på det i ettertid, og kommet frem til at det er en ting man kan gjøre, men at det ikke er nødvendig å gjøre.

 • Erik (40), singel: Vi var ved et vann og det var en del mennesker rundt, men fra vår lave posisjon så det ut som om vi var veldig skjermet bak noen busker. Så ble jeg litt kosete og begynte å leke med henne - hun besvarte det. Det gikk det som det måtte gå: vi hadde sex veldig forsiktig. Da vi etterhvert reiste oss opp og pakket sammen kikket alle mennene på oss. Det var ikke helt uvanlig, for dama var utrolig fin, med noen vanvittige øyne som sjarmerer alle.

  Mennene, stort sett eldre karer, begynte å smile veldig til meg, løfte tommelen osv. Jeg snudde meg, og tok nærmere i øyesyn busken som fra baksiden så veldig skjermende ut. Fra forsiden var busken direkte transparent, og vi hadde garantert vært dagens underholdning...

 • Andrea (32), samboer: Første bud er å unngå maurtuer! Gule, vaiende kornåkre som på avstand ser ut som myke tepper er også et helvete av stive stråstubber, steiner, ekle insekter og annet grums.

  Hollywoodfilmer med idyllisk vannkant-sex er bare tull og oppspinn. Prøv å se sensuell ut etter å ha svelget tre liter saltvann (godt utblandet med sand, uidentifiserbare plantevekster og ymse ølkorker), mistet linsene i den siste bølgen (og derfor er blind som en muldvarp), samt fått omtrent to kilo våt sand der sola aldri skinner...

 • Siri (33), gift: Sex i parken er fint hvis det er mykt gress, men hvis du skal ha sex med en med pollenallergi er det direkte ulekkert hvis han får nyseanfall under oralsex. Pass på at han tar allergimedisinen sin først. Barnåler er helt greit, så lenge det er midt på sommeren og så varmt at de ikke er fuktige og klistrer seg til kroppen.

 • Line (32), singel: Husk at man ikke bør legge seg til på en maursti. Da kan man bli avbrutt av ubehagelige småkryp midt i «kampens hete». Kan også anbefale øde greske strender i solnedgang.

  Jeg ble fridd til ute i vannet på en gresk strand i solnedgang, med utsikt til seilbåter og en nydelig landsby, tror muligens det var den romantiske settingen som utløste handling! Vil man ha litt mer håndfast action, kan man bevege seg uti vannet i stupmørke og ha det litt hyggelig mens folk rusler forbi på stranden innenfor. For sistnevnte aktivitet er det et godt tips å ha plassert klærne sånn at du finner dem igjen etterpå.

 • Susanne (40), gift: Jeg hadde truffet en fyr og han hadde fått det for seg at vi skulle gjøre det ute i det fri. Siden vi alt var på vestsiden av byen, så ble Bygdøy et naturlig valg. Vi kjørte opp mot Rodeløkken kafé og vandret innover der. Litt til side for stien la vi oss ned. Mens vi holdt på var vi for oppslukt av hverandre til at vi enset noe mer, men plutselig merket han at det liksom bet nedover låret hans, og vel - han hadde plassert meg midt i en maursti. Da kjente jeg også hvordan det brant i baken min.

  Vi kom oss opp litt faderlig fort og fikk fjernet det som var av maur på oss. Vi gikk fort ut av skogen mens vi skrek av latter. Jeg husket det stuntet noen dager, for baken min var hard og knudrete som en golfball etter nærkontakt over litt for lang tid med en gjeng pissmaur...


 • LES MER
 • Slik får du supersex
 • Dirtytalk? Dette kan du si - og dette bør du holde for deg selv
 • Porno inn i varmen
 • Delt oppvask gir bra sex
 • De beste låtene til en romantisk aften
 • Spør vår ekspert Stéphane Vildalen om sex
 • Alt om sex og kjærlighet her
 • Fortell oss om dine opplevelser med sex i det fri!

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer