Velvære

Derfor putter hun kaffegrut i såpen

Og Halle Berry er ikke den eneste med snodige skjønnhetsrutiner.

KAFFEGRUT: Halle Berry satser på malt kaffe i såpen for å få bukt med cellulittene. Kombinasjonen koffein og eksfoliering bør i det minste øke blodsirkulasjonen og gjøre huden mykere og glattere.  Foto: All Over Press
KAFFEGRUT: Halle Berry satser på malt kaffe i såpen for å få bukt med cellulittene. Kombinasjonen koffein og eksfoliering bør i det minste øke blodsirkulasjonen og gjøre huden mykere og glattere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen nyhet at også kjendiser har tidvis rare ideer om hvordan de kan bli vakrere. Ikke er det spesielt rart heller.

De beskues med argusøyne (og telelinser) hver gang de setter foten utenfor døren, så det at fokuset på å se mest mulig «perfekt» ut er større hos de store Hollywood-stjernene enn hos oss andre er nok ganske naturlig.

Noen legger seg under kniven, mens andre legger igjen mangfoldige timer og tusenlapper på spa. For eksempel sverger Mila Kunis til en rubin- og diamantbehanding.

Den såkalte HD Diamond and Ruby and Diamond Peel bruker bitte små edelstener som antioksidanter for huden. For å redusere eventuell hovenhet, suger man på en isbit under behandlingen.

LES OGSÅ: Her er årets beste kjendisfrisyrer

Kaffegrut og sukker

Andre igjen gjør mer eller mindre rare ting i sine egne hjem, og det er nettopp der Halle Berry skjuler sitt hemmelige triks, skriver Cosmopolitan.com.

For å få bukt med cellulittene bruker hun rett og slett malt kaffe. Halle Berry mikser det inn i såpen sin for at koffeinen og eksfolieringen skal øke blodsirkulasjonen og glatte ut huden.

Kim Kardashian gjør noe lignende, men bruker sukker heller enn kaffe, skriver nettsiden.

LES OGSÅ: Kim Kardashian bruker over 620.000 på utseendet

Tørkepapir under armene

Jessica Biel har fortalt hvordan hun unngår svetteringer under armene når hun skal på den røde løperen.

– I bilen på vei til premierer og prisutdelinger, sitter jeg med tørkepapir under armhulene så jeg ikke skitner til det delikate kjolestoffet. Jeg sitter der og sier til meg selv «vær så snill, ikke svett, vær så snill, ikke svett», sa hun.

– Jeg kaster tørkepapiret rett før jeg går ut av bilen og ingen vet noenting om det. Jeg bare smiler og faker det.

Elsker vaselin

Rachel Bilson fortalte nylig Cosmo at hun bruker vaselin som sminkefjerner.

– Det bare funker veldig bra, spesielt når du fjerner øyesminke. Og det er veldig mildt for huden min, sa hun.

Også Jennifer Aniston sverger til vaselin. Hver kveld smører hun et lag under øynene for å forebygger rynker og fine linjer.

Det er ikke lite hun bruker heller. Ifølge nettsiden skal det være snakk om en kvart teskje under hvert øye!

Se bilder av de vakre stjernene her:


Og det er ikke bare moderne Hollywood-stjerner som lar seg imponere av helt alminnelig vaselin. Marilyn Monroe brukte faktisk vaselin som fuktighetskrem under sminken. Det var dette som ga henne den fabelaktige gløden i ansiktet. Ikke nødvendigvis noe hudpleiere vil anbefale nå, men Monroe sverget til det.

LES OGSÅ: Fem grunner til å ha vaselin i veska

Olje for alle penga

Emma Stone har nylig uttalt at hun har veldig følsom hud, og det forhindrer henne fra å bruke en hel masse produkter på huden.

Nettopp derfor bruker Emma Stone druekjerneolje som fuktighetskrem. I Norge koster en stor flaske koster omtrent 80 kroner i helsekostforretningen, og du bruker bare et par dråper hver gang. Dette er rett og slett et superbillig supertriks.

LES OGSÅ: Den dyreste kremen er ikke alltid best

Skuespilleren sier hun gjerne påfører oljen flere ganger om dagen, og at hun elsker hvor mye fukt det gir huden, som kjennes myk og glatt ut, selv om vinteren.

– Jeg presser naturlig druekjerneolje inn i huden etter at jeg har dusjet, og jeg bruker det også senere på dagen og om kvelden, har hun sagt til Style.com.

Selv om oljen ikke lukter så mye mindre enn for eksempel olivenolje, er skuespilleren stor fan av lukten også.

– Jeg lukter egentlig litt som druer hele tiden, sier hun.

LES OGSÅ: Bruk mandelolje framfor billiglotion

Også Evan Rachel Wood elsker oljer, men hun går for olivenoljebaserte produkter. Hun bruker det både til å fjerne sminken om kvelden og som fuktighetsbehandling mens hun sover. Perfekt for sensitiv hud.

LES OGSÅ: Derfor bør du ha olivenolje på badet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer