Kongelig

Derfor stiller Madde (33) og Chris (41) opp hos Skavlan

– Jeg er helt sikker på at dette her er en del av en PR-strategi, sier hoffekspert Jenny Alexandersson.

CHRIS O'NEILL: Den amerikansk-britiske forretningsmannen Chris O'Neill (41), som har stor formue, har giftet seg inn i den svenske kongefamilien. Her med kona prinsesse Madeleine (33) og datteren Leonore (1) under prins Carl Philips (36) bryllup 13. juni. To dager senere ble lille prins Nicholas født. Foto: NTB Scanpix
CHRIS O'NEILL: Den amerikansk-britiske forretningsmannen Chris O'Neill (41), som har stor formue, har giftet seg inn i den svenske kongefamilien. Her med kona prinsesse Madeleine (33) og datteren Leonore (1) under prins Carl Philips (36) bryllup 13. juni. To dager senere ble lille prins Nicholas født. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Programleder Fredrik Skavlan (49) har siden seriestart i 2009 hatt mange store nasjonale- og internasjonale navn på gjestelisten i «Skavlan»-studio.

Men under sesongavslutningen, som sendes samme dag som den årlige Nobelkonserten går av stabelen i Oslo, kan han juble over å ha hanket inn både en pop-prinsesse og en ekte prinsesse.

På gjestelisten står nemlig den britiske «Hello»-stjernen Adele Laurie Blue Adkins (27) og prinsesse Madeleine (33) av Sverige. Sistnevntes ektemann Chris O'Neill (41) og den britiske kjendiskokken Jamie Oliver (40) er også gjester i studio.

Se klipp fra «Skavlan»-intervjuet, hvor prinsesse Madeleine snakker om sitt forhold til pressen, under:

- Foreldrene mine fikk alltid hodepine da vi skulle ta familiebilder, fordi jeg alltid gjemte meg. Jeg begynte alltid å skrike, for jeg ville ikke være en del av det, sier hun i klippet, og legger til:

- Man kan kanskje tenke at jeg burde ha blitt vant til det der nå, at presse stiller spørsmål og at jeg blir tatt bilde av, men til syvende og sist er jeg nok ganske sjenert. Jeg liker ikke å være midtpunktet, men som den offentlige personen jeg er vet jeg at dette noe jeg bare må gjennom. Jeg jobber med det hele tiden, og er jo her i dag!

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer