Menn

Derfor teller størrelsen

Det har ikke bare med det du tror å gjøre.

En mann med store baller er en fruktbar og seksuelt funksjonsdyktig mann, ifølge fageksperten. Foto: Blend / Image Source
En mann med store baller er en fruktbar og seksuelt funksjonsdyktig mann, ifølge fageksperten. Foto: Blend / Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Påstanden om at størrelsen teller kommer fra professor, lege og urolog Harry Fisch ved Columbia University’s Male Reproductive Center. - Jeg har gjennom årenes løp lært meg hva som kjennetegner menn med seksuelle problemer av ulik art, og en av disse kjennetegnene er bakgrunnen for boken Size matters, sier Harry Fisch til Msnbc.
 • Størrelsen teller for ham
 • Røyking krymper utstyret
 • Slanking gir større penis
 • «Lange flate ballær..»

  Men hva er det han prøver å si, egentlig? Professor Fisch snakker nemlig ikke om størrelsen på selve penis, men på testiklene, noe som gir begrepet å «ha baller» en ny betydning. Jo større testikler, jo høyere sjanse for at han er både fruktbar, seksuelt funksjonsdyktig og har normale testosteronverdier, skriver urologen i boken som er et samarbeid med Kara Baskin.- På den annen side, jo mindre testikler - jo større sjanse for infertilitet og seksuelle problemer. Størrelsen teller med andre ord på soverommet, skal vi tro Fisch. Han forteller at selv om dette er en svært grunnleggende ting, så er den ukjent for folk flest. Selv blant medisinstudentene sine opplever han at dette er totalt fremmed for kvinner så vel som menn. - Om og om igjen opplever jeg at folk ikke er klar over at når det kommer til fertilitet, så er størrelsen på ballene grunnleggende, fremholder han på Msnbc's nettsider. Les flere snedige påstander her.
 • Harde fakta om penis
 • Vekt og sexproblemer

  Det er dessuten ikke bare størrelsen på ballene som teller, men også magen. Jo større mage, jo lavere testosteronverdier og høyere sjanse for problemer i sexlivet, forklarer legen som har opplevd at kvinner er svært ivrige etter å diskutere boktittelen med ham. - En kvinne utbrøt: Visst pokker teller størrelsen, da jeg diskuterte boken min i et lystig lag. Dette var før jeg rakk å forklare hva som lå i tittelen. Det viste seg snart at i tillegg til ovennevnte punkter, så er et også andre ting som opptar kvinner i forhold til størrelse og det mannlige kjønnsorganet, sier han til Msnbc. Og boka er derfor beregnet på nettopp kvinner.- Men la den ligge tilfeldig i huset, så kanskje partneren din kan bli en av de sjeldne mennene som vet noe om hvordan kroppen hans fungerer - og hvordan han kan utnytte denne kunnskapen til å tilfredstille deg, sier han. LES OGSÅ:
 • Dette lyver kvinner om
 • Dette skjuler kvinner
 • Når manndommen svikter
 • Seksuelt frustrerte fruer
 • Vanlig at han ikke får den opp
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer