Sminketips

Derfor trenger du hudfarget kajal

Det høres kanskje rart ut, men dette produktet er faktisk genialt.

ÅPNER BLIKKET: Øyet ser mer åpent ut med hudfarget kajal på våtkanten (øyet til høyre) enn uten (øyet til venstre). Produkter fra venstre: Make Up Store eyeliner i Vanilla, kr 135; Glo Minerals Precision Eye Pencil i Peach, kr 199; Isadora Inliner Kajal i Snow White, kr 89. Foto: Aina Kristiansen og produsentene
ÅPNER BLIKKET: Øyet ser mer åpent ut med hudfarget kajal på våtkanten (øyet til høyre) enn uten (øyet til venstre). Produkter fra venstre: Make Up Store eyeliner i Vanilla, kr 135; Glo Minerals Precision Eye Pencil i Peach, kr 199; Isadora Inliner Kajal i Snow White, kr 89. Foto: Aina Kristiansen og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er mørkt når du står opp, og du føler kanskje at du aldri får nok søvn. Å stirre på sitt eget trøtte fjes om morgenen, er ikke alltid så lystbetont.

God morgen, trøtting!

Heldigvis finnes det noen produkter som kan få deg til å se mer våken ut, og det er nettopp det en hudfarget kajal gjør. Legg den på våtkanten, altså kanten mellom de nedre vippene og selve øyet ditt. Når du er trøtt, er ofte dette området ekstra rødt, og det gjør igjen at du ser enda trøttere ut. LES OGSÅ: Sminketabben som gjør deg 5 år eldreEn hudfarget kajal nøytraliserer rødfargen på våtkanten, men får også rødheten i selve øyet til å virke mindre påfallende. Det gjør at blikket ditt virker mer våkent.Det funker også hvis du er syk og vil se litt friskere ut – eller hvis turen på byen ble litt for gøy i går.

Illusjoner om større øyne

I tillegg vil øynene dine se større ut når du gir denne kanten en farge som minner mer om hudfargen din. Bruk en lys rosa eller ferskenfarget kajal for et mest mulig naturlig resultat. Vil du forstørre øynene ekstra mye, kan du gå for en hvit kajal, som da vil gi inntrykk av at selve øyeeplet er større.

Juks deg våken

Uansett om du er trøtt fordi du ikke la deg tidlig nok, fordi du sov dårlig eller fordi du rett og slett ikke er en morgenfugl, er det greit å se noenlunde våken ut. Og med de rette sminketriksene kan du faktisk jukse deg til en våken look på få minutter. Tipsene er ganske like de du trenger for å redde ansiktet dagen derpå eller for å se friskere ut når du føler deg pjusk.Se flere tips for å se mer våken ut i denne saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer