Foto: www.imagesource.comAll Over Pres
Foto: www.imagesource.comAll Over Pres Vis mer

Vann

Derfor virker eddik-trikset

Få fart på slankekuren med eddik.

Publisert
Drikk et glass vann med et par dråper eddikk før måltidene, og du vil føle deg raskere mett og gi maten lavere glykemisk indeks. For godt til å være sant? Faktisk ikke!

Mirakelmiks for slankere
Slankemytene du burde vite

Du føler deg med lenger

Forskning viser at eddik kan være et effektivt hjelpemiddel når man ønsker å gå ned i vekt. Blander du et par dråper i et glass med vann og drikker det før du inntar maten, vil dette være med på å bremse tømmingen av tarmen, og dermed vil du føle deg lenger mett.

Mindre søtsug

Dette gjør også at blodsukkeret stiger saktere og at søtsuge dermed ikke melder seg like ofte. Det er eddikens innhold av eddikksyre, med en lav pH, som gjør deg raskere mett, og som ellers ikke tilfører deg noe særlig annet enn noen få, små kalorier og mineraler.

Blir du slankere av dette?
Matvettregler

Dette virker også

Dette gamle husrådet, som nå er på moten igjen, gjør også at kroppen danner mindre insulin, noe som er gunstig for blodsukkeret. Den samme effekten kan du få dersom du spiser syltede agurker eller pickels, men dersom dette høres lite fristende ut, finnes også epleeddikk i pilleform i helsekostbutikker.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer