Klitoris

Det blir aldri det samme igjen

Med disse teknikkene kan du bringe deg selv til nye høyder.

GJØR DET GJERNE OFTERE: - Det er en sammenheng mellom onani og god sex. De som onanerer mye har gjerne også bedre sex med en partner, sier KK.nos sex- og samlivsekspert Peder Kjøs.
GJØR DET GJERNE OFTERE: - Det er en sammenheng mellom onani og god sex. De som onanerer mye har gjerne også bedre sex med en partner, sier KK.nos sex- og samlivsekspert Peder Kjøs. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De fleste har sine gode, gamle innøvde manøvre når de skal oppnå klimaks alene. Men husk at det finnes mange veier til målet, kanskje passer flere av dem til deg? Womans Health Magazine har samlet sju gode metoder til hvordan du best kan skjemme bort kroppen når du er alene.

Onani gir bedre sex

Vår samlivsekspert Peder Kjøs sier følgende om onani:

- Det er en sammenheng mellom onani og god sex. De som onanerer mye har gjerne også bedre sex med en partner. Grunnen er sannsynligvis at du slipper deg mer løs og lettere sørger for å få den sexen du vil ha hvis du har et avslappet forhold til kroppen din og din egen tenning. Det er lettere å få orgasme hvis du har mye trening og vet hvordan du fungerer, sier Kjøs.

På magen

Hvordan: Ligg på magen med hendene mellom bena. Gni bena mot hverandre og beveg hoftene opp og ned, slik at klitoris og venusberget beveges mot fingrene dine.
Fordel: Enkel men super tilfredsstillelse.
Bonus: Teknikken er enkel å bruke sammen med de fleste stillinger der mannen står bak deg.
# Se illustrasjon her

Boblende moro

Hvordan: Senk kroppen under vann og ha bena på hver sin side av badekarkanten. Såp deg inn på overkroppen, før du beveger deg under vann med hendene.
Fordel: Det er avslappende å være i et varmt, velduftende bad. Stress og anspenthet slipper taket, og det er lett å komme i stemning.
Bonus: Ta med deg en vanntett vibrator eller bruk Herr Dusjhode. En jevn strøm med varmt vann mot klitoris kan være ekstremt deilig.
# Se illustrasjon her

LES OGSÅ: Så ofte har kvinner sex med seg selv
LES OGSÅ: Derfor har dildo-brukere best sex

Lekende sirkel

Hvordan: Sitt tilbakelent, og bruk fingeren til å tegne en sirkel rundt klitoris. Begynn sakte, og øk farten og kraften, alt ettersom kroppen din reagerer.
Fordel: Denne manøveren er bra for kvinner som syns direkte kontakt med klitoris blir for intenst, og for stimulering over lenger tid.
Bonus: Lei av sirkler? Prøv å skrive alfabetet for å variere.
# Se illustrasjon her

Sofasliteren

Hvordan: Ta en liten «ridetur» på armlenet på sofaen, eller en bordkant med et mykt håndklede eller pledd over. Begynn med små bevegelser med hoftene, og bygg sakte opp spenningen.
Fordel: Flott hvis du liker kraftig, stabilt press mot klitoris.
Bonus: Klem lårene rundt armlenet og la kjæresten din komme inn i deg bakfra. Pass bare på at dere ikke knekker møblene.
# Se illustrasjon her

LES OGSÅ: - Onaner jevnlig
LES OGSÅ: Velg riktig vibrator

Finn g-punktet

Hvordan: Ligg på ryggen og trekk knærne opp mot brystet. Før en eller to fingre dypt inn i vagina. Press fingertuppene mot fremre vaginavegg med «kom hit-bevegelser».
Fordel: Med denne teknikken er det helt normalt å få følelsen av å måtte tisse, i begynnelsen. Men med øvelse og gjentagelse, kan du forvente en varm og dypt tilfredsstillende opplevelse.
Bonus: Prøv å trekk det ene benet opp mot brystet og strekk ut det andre, for å variere følelsen.
# Se illustrasjon her

Tastaturmetoden

Hvordan: Ligg på en side med ett ben strukket ut og det andre bøyd. Med en hånd skiller du kjønnsleppene, og påfører en liten dråpe glidemiddel på klitoris. Med den andre hånden kan du bruke den samme bevegelsen og kraften du bruker på et tastatur.
Fordel: Lett dunking på klitoris i stedet for å gni, kan gi raskt og intenst resultat for de som syns direkte stimulering for intenst.
Bonus: Forandring i rytme og kraft gjør at følelsene kan varieres. Se hvor lenge du varer, eller be partneren din bli med på moroa.
# Se illustrasjon her

LES OGSÅ: Kunsten å onanere
LES OGSÅ: Onanitrøbbel

Se og lær

Hvordan: Sett deg i en god stol, med det ene benet opp på et bord. Hold et håndspeil foran vagina, og utforsk deg selv. Hvordan ser du ut? Føl deg frem til andre erogene soner enn klitoris, både på innsiden og utsiden.
Fordel: Med denne utsikten kan du lære ett og annet om hva som får deg til å komme, noe som kan fjerne frustrasjonen mange kvinner får når de bare klarer å komme i en spesiell stilling.
Bonus: Prøv ut den nye lærdommen sammen med en vibrator eller en mann, for eksempel når dere bruker stillingen kalt sjømuslingen.
# Se illustrasjon her

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer