Girls

Det er bare å glede seg til «Girls» sesong 5!

Mye har skjedd siden sist vi så den livlige venninnegjengen.

GIRLS: Lena Dunham omringet av sine gode venninner og TV-kolleger Zosia Mamet, Allison Williams og Jemima Kirke under premieren av «Girls 4» i januar. 22. februar har sesong 5 premiere på HBO Nordic. Foto: NTB Scanpix
GIRLS: Lena Dunham omringet av sine gode venninner og TV-kolleger Zosia Mamet, Allison Williams og Jemima Kirke under premieren av «Girls 4» i januar. 22. februar har sesong 5 premiere på HBO Nordic. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 22. februar er endelig «Girls» tilbake på HBO Nordic, og det blir garantert et gledelig gjensyn med våre venninner Hannah Horvath, Shoshanna Shapiro, Marnie Michaels og Jessa Johansson som lever livet i New York.

Nå har riktignok snakkesalige Shoshanna flyttet til Japan for å få fart på jobbkarrieren, men de andre jentene befinner seg i den livlige storbymetropolen.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen «Girls»-stjernen?

Marnie planlegger bryllup, mens Hannah sjonglerer mellom forfatterskap og gutteproblemer. Det er med andre ord lagt opp til mange nye morsomme situasjoner i de fire unge kvinnenes liv.

Den andre dagen i advent oppdaterte manusforfatter og skuespiller Lena Dunham (29) Instagram-følgerne sine med et rykende fersk bilde fra sesong 5:

Serien ble en umiddelbar suksess da den rullet over skjermen for første gang våren 2012, og flere kritikere har kalt den «denne generasjonens Sex og singelliv».

Her hjemme har forøvrig NRK-serien «Unge lovende» blitt sammenlignet med nettopp «Girls».

- En briljant perle!

Da første sesong ble sendt for snart fire år siden, omtalte blant andre New York Magazine serien som noe som kom til å skape debatt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer