KK.NO: Joda, pasta, ris og poteter smaker godt, men spiser du det flere ganger i uken kan middagen fort bli litt kjedelig og smakløs.
Har du lyst til å prøve noen nye middagstilbehør?
Her er tre smakfulle alternativer som garantert vil gjøre middagstallerkenen din mer fargerik og spennende.
LES OGSÅ: 7 matbytter du gjør lurt i
Bytt ut pasta med zoodles
Dersom du er lei av vanlig pasta laget av hvetemel kan du gjøre som i USA, hvor det har blitt skikkelig trendy å lage pasta av grønnsaker.
En ting våre amerikanske venner har lagt sin elsk på er zoodles – pasta som er laget av zucchini, også kjent som squash her til lands.
Squash mager kost med sine 15 kalorier per 100 gram. Squash består for øvrig av 95 prosent vann og inneholder jern og en liten dose A-, B- og C-vitaminer.
Til sammenlikning inneholder 100 gram kokt pasta 160 kcal.
For å lage zoodles trenger du ikke fancy kjøkkenutstyr, da du fint kan lage strimler ved hjelp av en potetskreller, ostehøvel, kniv eller rasp. Når det er sagt vil du spare en del tid dersom du investerer i en grønnsaksstrimler, som er spesielt beregnet for oppgaven.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger