Drømmer

Dette betyr drømmene dine

... og disse er de vanligste!

DRØMMER: Lurer du på hva drømmene dine forteller deg? Det er vanskelig å si akkurat hva de betyr, men det finnes enkelte ting i dem som kan symbolisere noe.  Foto: absolutimages - Fotolia
DRØMMER: Lurer du på hva drømmene dine forteller deg? Det er vanskelig å si akkurat hva de betyr, men det finnes enkelte ting i dem som kan symbolisere noe. Foto: absolutimages - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Hver eneste natt drømmer vi i gjennomsnitt mellom fire og seks drømmer - likevel husker de fleste av oss ikke mer enn to eller tre av dem i løpet av en uke.

Er du en av dem som ofte våkner med krystallklare minner om hva du har drømt? Da har du kanskje lurt på hva i alle dager disse drømmene prøver å fortelle deg.

Akkurat hva drømmene dine betyr er det vanskelig å si, men det finnes teorier om hva enkelte ting symboliserer.

LES OGSÅ: Drømmene kan avsløre helsen din

De vanligste drømmene våre

I boken «Din guide til en verden av drømmer» tar forfatter Ole Vedfelt for seg betydningen til fem av de vanligste drømmene våre - som ofte dreier seg om penger, fremmede kulturer og land, det å komme for sent, fødsel og dyr.

Dette mener han de symboliserer:

Penger: Kan symbolisere en verdi som kan konverteres til å tilfredsstille ulike behov, som overskudd til å fullføre prosjekter eller overskudd i relasjoner.

Fremmede kulturer og land: Symboliserer noe som er ukjent, noe uvanlig og uventet. Kanskje drømmeren lengter etter noe nytt og spennende i hverdagen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer