Sex

Dette betyr sexfantasiene

Fire kategorier - alt fra sjef til underdanig. Sjekk hvem du tilhører.

Dette betyr sexfantasiene
Publisert
Sist oppdatert
Fantasiene dine kan deles inn i fire grupper, og hver gruppe er nøkkelen til dine innerste ønsker, ifølge professor Ian Kerner, forfatter av boken Sex Detox.

 • Slik forfører du ham
 • Fantastisk i sengen
 • Sex med klær på
 • 21 små triks for het sex

 • 1. Helt sjef

  Hvis du, når du ser en attraktiv mann på for eksempel kjøpesenteret, fantaserer om å dra ham inn i prøverommet for å gjøre noe vågalt, for deretter å gå hvert til deres, da er du typen som liker å være sjefen.

  Din sexpersonlighet: Du lengter etter sex uten følelsesmessige forpliktelser. Kvinnelig seksualitet er ofte basert på nærhet til en partner, så det er ikke uvanlig å drømme om det motsatte, sier Ian Kerner til magasinet Woman's health.

  Dine innerste ønsker:Du trenger mindre prat og mer handling. Bit ham i øreflippen når dere er på fest eller gi ham uventet oralsex på et uvanlig sted. I følge Ian Kerner trenger du sex som føles litt spennende og forbudt heller enn komplimenter og ømme kjærtegn. Husk at du høster hva du sår.

  2. Kom og ta meg

  Fantaserer om å ha sex i halvsøvne eller bundet fast til sengen med et silkeskjerf, da er du typen som liker å bli erobret.

  Din sexpersonlighet: Det er mange grunner til at man tenner på at partneren tar kontrollen. En av dem kan være at man er usikker på seg selv, eller rett og slett fordi man vil slippe kontrollen helt. Å fantasere om å være passiv mens partneren tar alle de seksuelle avgjørelsene virker derfor opphissende.

  Dine innerste ønsker: Du trenger at han fokuserer på deg og din nytelse. Be om det du vil ha, gjerne ved å gjøre det til en del av den seksuelle leken. Jo mer din partner vet om hva du ønsker, jo tryggere blir du på at det du gjør er bra nok. Husk at han ikke kan lese tankene dine.

  3. Se på meg

  Fantaserer om at en fremmed skal løfte opp kjolen din på t-banen mens alle passasjerene ser på, da er du typen som tenner på å bli sett.

  Din sexpersonlighet: Den eksotiske settingen og det interesserte publikummet du fantaserer om tyder på at du trenger å eksponere dine seksuelle sider. Kanskje tillater ikke forholdet, jobben, eller familien at du slår ut håret til vanlig. Husk at alle deler av livet på en eller annen måte berører hverandre - er det for eksempel labert på jobb kan det fort gå ut over kjærlighetslivet også.

  Dine innerste ønsker: Du trenger å dra ut på eventyr, til et sted der dere kan slå dere løs. Hvis du er reservert av natur, kan du for eksempel dra på rafting med fremmede. Synes det blir for skummelt, lær deg å surfe eller gjør noe så enkelt som å sove ute under stjernene. Å kaste deg inn i ukjente situasjoner kan bidra til at du slapper av og slår deg løs seksuelt også.

  4. Titt tei

  Titt tei, jeg ser dere, jeg ... Hvis du for eksempel fantaserer om andre som har sex mens du selv har sex eller onanerer, kan du ha en liten kikker i deg.

  Din sexpersonlighet: Bak din naturlige nysgjerrighet kan det skjule seg en viss misunnelse eller det kan være at konkurranseinstinktet er litt i overkant sterkt når det gjelder å være best.

  Dine innerste ønsker: Lær å fokusere på dine egne kvaliteter i stedet for andres. Og ser du andre gjøre ting du synes er enestående, lær av dem, og bli et bedre menneske. Dette kan være alt fra din venninnes måte å briljere med smalltalk på blant ukjente, eller hvordan kollegaen din klarer å ta store avgjørelser raskt.

  - Men ikke ignorer det dirty ved disse fantasiene. Husk å utforske disse ideene sammen med partneren din også, så sant det ikke er fantasier du mener bør forbli nettopp det, sier professor Ian Kerner til Woman's health.

  LES OGSÅ:
 • Fremtidens sex
 • Ikke vent til fredag
 • Supersex på en helg
 • Sexen varer hele uken
 • 6 uker til bedre sex
 • Få det gøy med sexleketøy
 • Slik holder du forholdet hett
 • Gjør misjonæren moderne
 • Sex uten komplekser
 • Sex som gjør deg sprek
 • Slik forfører du ham

 • Et aldri så lite dypdykk inn i fantasilivet ditt kan ta sexen til nye høyder.
  Et aldri så lite dypdykk inn i fantasilivet ditt kan ta sexen til nye høyder. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer