Stilling

Dette blir neppe kjedelig

Tidenes poppis-stilling er latterlig enkel å fornye. Her er 8 tips.

Doggy style, for ikke å snakke om varianter av denne, er en favoritt på mange norske soverom. Foto: colourbox.com
Doggy style, for ikke å snakke om varianter av denne, er en favoritt på mange norske soverom. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den såkalte doggy style-posisjonen er en favoritt på mange norske soverom, men hva med en ekstra frekk variant? Her er et lite utvalg, skriver og illustrerer nettstedet Sexinfo101.com.
 • Her er orgasmestillingen
 • Den store stillingsguiden
 • Stillingen vi elsker
 • 1. Stående doggy style

  Spontan og stående sex er en skikkelig tenner, ifølge en leserundersøkelse foretatt av det amerikanske Cosmpolitan. Så hvorfor ikke prøve en stående doggy style? Hun kan lene seg inntil veggen med hendene eller overkroppen, bøye seg fremover til hun har rett rygg for å la ham entre seg bakfra – eller hun kan støtte seg til en stol. Se stillingen illustrert her.

  2. Stående «bend over» doggy style

  Denne varianten krever absolutt ingen rekvisitter, men den fordrer at hun er myk nok til at hun klarer «å ta på tærne sine». Fra stående stilling bøyer hun seg altså ned mot gulvet, riktig nok med litt bøy i knærne også, helt til hun når gulvet med fingrene og klarer å støtte seg i dette med hendene mens han styrer tempoet. Se stillingen illustrert her.

  3. Stående «jeg er sjefen» doggy style

  Dette er en variant av den stående doggy style-posisjonen (hun står oppreist, bøyer seg fremover og støtter seg på hendene), bare at her har hun hendene bak på ryggen i stedet for å støtte seg i gulvet. Han holder rundt håndleddene hennes og styrer tempoet, som om han er en politimann som har satt på henne håndjern.Se stillingen illustrert her.

  4. Sittende «festlig» doggy style

  Hun står i froskestilling med begge kneskålene pekende utover og støtter seg i gulvet med hendene. Han sitter på knærne på gulvet og holder henne rundt livet.Se stillingen illustrert her.

  5. Klassisk «men med en liten tvist» doggy style

  Dersom du har litt vanskelig for å gå bort fra den klassiske varianten der hun står på alle fire som en hund, derav kallenavnet doggy style, så skal det ikke mye til for å piffe den opp ørlite grann, nesten uten å gå bort fra den klassiske varianten. I stedet for å stå med bena fra hverandre, så er det bare å samle dem. Se stilllingen illustrert her.

  6. Liggende «jeg overgir meg» doggy style

  En annen vri får du til ved at hun i stedet for å stå på allre fire med ben og armer diagonalt, så legger hun seg fremover på armene og spriker så med bena mens hun ligger foroverbøyds på sengen eller gulvet. Se stillingen illustrert her.

  7. Liggende «sensuell» doggy style

  Hun legger seg i forlengs fosterstilling, hvilket vil si at hun hviler overkroppen mot knærne som er er samlet og rullet oppunder henne, mens han står bak på knærne og styrer tempoet.Se stillingen illsustrert her.

  8. Doggy style for viderekomne

  Og til sist, men ikke minst, her er en variant for dere som virkelig er i det vågale og energiske hjørnet. Stillingen er riktig nok mindre avansert enn den ser ut, men holde deg fast: den er mest egnet for analsex. Dessuten krever den at han har kondisjon og god balanse. Slik gjør dere det: Hun står på alle fire med kneskålene pekende utover. Han setter seg ned på henne med ryggen til, som om hun var en hoppepute. For at dette skal fungere fordrer det at begge vrir kroppene slik at han får satt seg på plass og i tillegg klarer å holde balansen. Se stillingen illustrert her. LES OGSÅ:
 • Finn stillingen for henne
 • Finn stillingen for oralsex
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Sexstillingene du vil elske
 • Sex som gjør deg sprek
 • Bytt roller i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer