Sex

Dette bør du aldri si under akten

Kan slå veldig feil ut...

DIRTY TALK: Det å hviske noen frekke ord i øret til partneren din er lov, men er han eller hun ikke forberedt på det kan være det ikke faller i smak. Foto: (c) RCWW, Inc./RCWW, Inc./Corbis/All Over Press
DIRTY TALK: Det å hviske noen frekke ord i øret til partneren din er lov, men er han eller hun ikke forberedt på det kan være det ikke faller i smak. Foto: (c) RCWW, Inc./RCWW, Inc./Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Når det kommer til det at ha et godt sexliv er det ingen tvil om at god kommunikasjon før, under og etter akten er viktig.

Det er selvsagt lov å veilede og fortelle partneren din hva du liker, men kommer kommentarene på løpende bånd kan du fort drepe stemningen og gjøre hele seansen litt klein.

LES OGSÅ: Derfor er menn utro

Ikke snakk om eksen

Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, har tidligere fortalt at det å snakke om hva du har gjort med dine tidligere partnere i sengen ikke er en særlig god ide, da ingen er spesielt glad i å høre om ekskjærestene til sine kjære.

- Det å nevne en tidligere flamme er svært sårende, og det spesielt i senga. Egentlig bør ikke dette bringes opp i noen som helst situasjon, for de fleste ønsker ikke å tenke på at partneren deres har hatt et forhold til noen andre før de møttes.

- De fleste liker å late som om disse tidligere flammene ikke finnes, selv om de samtidig holder seg saklige til det faktumet at partneren deres selvsagt har hatt andre forhold. Det er ikke nødvendigvis noe de liker å tenke på, og spesielt ikke når de er i senga sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer