Sex

Dette er drømmedama

Sjekk om du oppfyller kravene.

Foto: www.imagesource.com
Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hva gjør en kvinne til et kone-emne? Dette har en vaskekte Kirsten Giftkniv, svart på hos nettportalen IVillage. Les hvilke ti kvaliteter den amerikanske datingeksperten Lisa Daily , som har startet en egen drømmekvinne-skole, rangerer som menns topp ti-liste når de ser etter en partner for livet.
 • Gå rett på sak
 • Stirr ham i seng
 • Kapre ham med kvinnelist
 • Den ultimate flørteguiden
 • 1. Hun har et eget liv

  Ta vare på deg selv og lev ditt eget liv, i stedet for å skape deg et liv etter at du har funnet drømmemannen. Dra på eventyr, nyt dessert og gå barbeint i parken på solfylte dager. Kort sagt; lev som om hver dag var den siste.

  2. Hun tar aldri det første skrittet

  Dette har blitt debattert i hjel, men ekspertrådet lyder som følger: La mannen ta initiativet. Dersom hun alltid ringer, hvordan skal hun kunne vite om han virkelig er interessert? Menn er ikke programmert til å tenke på samme måte som kvinner, og er derfor bedre egnet til å være jegerne, ifølge Lisa Daily.

  3. Hun er sensuell, ikke vampete

  I startfasen av et forhold har en kvinne mer å tjene på å bruke kroppsspråk og non-verbale gester enn direkte kommentarer. Å legge hånda på armen hans er mye mer virkningsfullt enn å lire av seg en kommentar med tydelige seksuelle undertoner, ifølge datingguru Lisa Daily.

  4. Hun venter med sex

  Den seksuelle revolusjonen til tross, det kan være lurt ikke å ha sex den første uka dere dater. Sex er fremdeles et stort skritt for par, og dersom forholdet knapt eksisterer kan det være dumt å gjøre noe såpass seriøst på soverommet, råder Lisa Daily. Når kvinner har sex frigjøres det dessuten oxytocin, som enkelte forskere mener gjør kvinner ekstra gale etter den de er sammen med. Vent minst en måned før dere går til fase to, lyder altså rådet fra den amerikanske eksperten.

  5. Hun viser at hun bryr seg

  Vis at du bryr deg om ham og vær oppmerksom i forhold til hans individuelle behov. Han bør selvsagt gjøre det samme for deg.

  6. Hun er en støttespiller

  Hjelp ham å se bra ut foran sjefen, le av vitsene hans når ingen andre gjør det og hjelp ham å skinne når han ikke klarer det på egen hånd. Og selvsagt bør også han støtte deg.

  7. Hun presser ham ikke

  Dette er et viktig punkt, skal vi tro Daily. Dropp e-poster flere ganger daglig og ikke snakk om fremtiden før dere har en nåtid sammen. Menn liker ikke å ta pulsen på forholdet, de vil bare nyte det.

  8. Hun tar ikke imot dritt, fra noen

  Drømmekvinnen aksepterer ikke negativ oppførsel. Menn respekterer kvinner som tør å si i fra når de føler seg dårlig behandlet. De setter dessuten pris på å vite hva kvinnen de er interessert i anser som dårlig oppførsel, så de selv kan unngå å gå i fella.

  9. Hun har god smak når det gjelder menn

  Dersom du konsekvent faller for bad boys og fremdeles flørter med slike når du har sjansen, da gir det ham en indikasjon på at du ikke er opptatt av indre kvaliteter. Dersom du legger dine øyne på menn som er ærlige og til å stole på derimot, gir det ham en indikasjon på at du har gode verdier.

  10. Hun vet at han er den rette

  Menn liker at kvinner føler seg trygge og komfortable i forholdet, og tør vise det. Dersom du ikke er helt sikker på hva du føler, og for eksempel hevder at du bruker lang tid på å bli forelsket, men at tide får vise, kan det skremme ham bort. Kvinner får som regel en a ha-følelse når det kommer til kjærlighet, så dersom hun spiller kostbar eller usikker, da tolker han det gjerne som at hun er uinteressert. LES OGSÅ:
 • Slik ser drømmedama ut
 • Slik får du draget i andre runde
 • Avvis ham med kvinnelist
 • Drømmeprins på postordre
 • Lettere å få napp på nett
 • Dump singellivet
 • Lær deg å kysse med stil
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer