Ucla

Dette er drømmemannen

Menn med disse 12 egenskapene er uimotståelige for alle kvinner, ifølge forskning.

Dette er drømmemannen
Publisert
Sist oppdatert
Forskere har klare meninger om hva hver enkelt av oss ser etter i en mann, men likevel verdt å merke seg at det er vanlige folk, som deg og meg, som gir dem svarene. Etter et lite dypdykk inn i diverse vitenskapelige undersøkelser, ser drømmemannen slik ut.
 • Dette tenner kvinner på
 • Slik tenner du ham
 • Slik skal en bra mann være
 • Han pynter seg ikke for deg
 • 1. Han er hårete

  Kvinner er mest tiltrukket av menn med hår, ifølge en studie gjort på mennesker ved Zoological Society of San Diego. Forskerne mener årsaken er at hårvekst er synonymt med god helse og aktive hormoner.Så mange som 42 prosent av norske kvinner blir dessuten direkte tent av å stryke fingrene nedover en hårete mannerygg, ifølge en undersøkelse datingselskapet Parship har gjennomført blant 13 000 single i 13 europeiske land.

  2. Han er svett

  Kvinner tenner på ekte menn som svetter, faktisk mer enn de tenner på utseendet, viser forskning fra University of California. Kvinners blodtrykk og hjerterytme øker og de blir direkte opphisset når de får en svett mann innen synsvidde, ifølge professor Claire Wyart ved University of California.

  3. Han er passe muskuløs

  Passe muskuløse menn utstråler trofasthet og romantiske kvaliteter, ifølge professor Martue Haselton ved University of California. Menn med normal bygning, men som ikke ser ut som stamgjester på helsestudioet, er det altså som seirer i lengden. Muskelbuntene er derimot populære når det kommer til korte affærer. Grunnen til at de veltrente mennene taper i lengden, er at de lett oppfattes som «dominerende og flyktige». Hele 788 studenter deltok i undersøkelsen som pågikk over flere år.

  4. Han er sjenert

  Menn som er kløppere i å håndtere sosiale situasjoner er overvurderte som romantiske partnere, ifølge Northwestern University. Disse mennene viser seg nemlig å være langt mindre tilfredse og trofaste i seriøse forhold. Ønsket om å tilpasse seg enhver situasjon eller sosiale klimaer hindrer nemlig «sosiale kameleoner» i å presentere seg selv slik de egentlig er. Selv om de er godt likt og som oftest suksessfulle, er de rett og slett ikke dype nok. - De som ikke er så sosiale av seg, er derimot mindre tilbøyelige til å maskere følelsene sine og unngå konfrontasjoner, sier professoren bak studien, Michael E. Roloff.

  5. Han er smart

  Hvorvidt kvinner vil ha intelligente menn eller ei er blitt heftig debattert, uten at man har funnet et entydig svar. Men det er mye som tyder på at smarte menn har noen ess i ermet. For det første må handymen og kjekkaser i verktøybelte se seg slått av dresskledde menn med høy IQ, ifølge en undersøkelse utført av RSVP, Australias største datingsted. For det andre er nerder de nye poppis-kjærestene, ifølge studier ved universitetet UCLA. Bare se på kjendiskjærestene. De har i hvertfall skjønt at nerdestil er in i tiden. – Kvinner er interesserte i menn som er nysgjerrige på livet og nysgjerrige på dem, sier Carrie Sloan, som selv har forsket på fenomenet nerdegutter, til msnbc.com.
 • Se video fra nerde-eksperimentet her.
 • 6. Han rager høyt over bakken

  Høye menn har større evne til å tiltrekke seg kvinner, ifølge en studie utført av dr. Daniel Nettle ved Open University i Storbritannia. det skal også være et positivt forhold mellom mannlig størrelse og reproduktiv suksess. Høye menn skal også være bedre i senga og gir visstnok sine elskerinner flere orgasmer enn lave menn, skriver Dinside.no. Forskning har også vist at høye menn lever lenger og tjener mer penger enn andre menn. Og penger er som kjent noe som kvinner i følge forskning trekkes mot som fluer på et fluepapir.

  7. Han har makt

  Som nevnt ovenfor, så har kvinner en dragning mot menn med penger, for ikke å snake om makt. Halvparten av oss har hatt erotiske drømmer om sjefen på jobben, ifølge en britisk undersøkelse. Kvinner vil dessuten velge en gnien riking fremfor en kjekkas som strør om seg med gaver, ifølge en undersøkelse gjort av Yorkshire Building Society. Les flere oppsiktsvekkende opplysninger om livet på jobben her.

  8. Han har feminine trekk

  Om det virkelig er en sammenheng mellom menns grad av maskulinitet og personlige egenskaper som trofasthet og evnen til å være far, er usikkert. Men at kvinner automatisk tror en slik sammenheng eksisterer, stemmer, ifølge en undersøkelse utført av psykologer ved University of St. Andrews og Durham University.Overraskende mange kvinner er sikre på at de feminine mennene med fine ansiktstrekk, fyldige lepper, store øyne og buede øyenbryn har bedre personlighet og var mer trofaste enn machomennene.

  9. Han er huslig

  Kvinner vil ha huslige menn, ifølge forskning ved Rutgers University. I parforhold hvor mannen er med på å gjøre husarbeid har kvinnen oftere lyst på sex og forholdet er rett og slett bedre. Boken, Porn for women, av Heather Peterson, er et annet og mer utradisjonelt eksempel på at menn iført oppvaskhansker er noe kvinner vil ha. Boken solgte seg til topps da den kom ut og er allerede blitt erotisk kalender.

  10. Han må være ansvarsfull

  Menn som hopper i strikk og kjører fort i svingene får det ikke til å bruse hos kvinner, selv om menn tror det. De fleste kvinner synes nemlig at slike hasardiøse aktiviteter er en regelrett turn-off, skal vi tro forsker William Farthing ved the University of Maine. Han forteller at det må reddes liv for at kvinner skal finne tøffe menn opphissende. Dette skal være fordi risikofylt framferd med edle motiver får kvinnene til å se egenskaper som empati og nestekjærlighet, og dette er nemlig kvaliteteter de finner attraktive.
 • Les om det nye mannsidealet her.

  11. Han må være godt utstyrt

  Det gamle uttrykket «Bedre med en liten og kjapp enn med en stor og slapp» skal man ikke kimse av. En undersøkelse gjennomført i Sverige viser nemlig at 83 prosent av kvinnene mener hardheten er det mest betydningsfulle når det kommer til mannens penis.

  12. Han må gjerne bruke potenspiller

  Men det stopper ikke der. Visste du at menn som benytter seg av potenspiller også gir kvinner mer lyst? En studie som ble presentert på en urologikonferanse i San Antonio i Texas viser at den kvinnelige seksualfunksjonen også i stor grad blir påvirket av potenspiller.
 • Dersom du føler at den biologiske klokka løper løpsk, bestill drømmeprinsen over postordre her. LES OGSÅ:
 • Gå rett på sak
 • Den ultimate flørteguiden
 • Dump singellivet på 30 dager
 • Veien til drømmeprinsen
 • Slik sjarmerer du ham i senk
 • 31 måter å finne ham på
 • Fremtidens sex
 • EKSPERTEN SVARER:
 • Få fart på forholdet
 • Finnes varig kjærlighet?
 • Dette gjør alderen med sexlivet ditt
 • Slik får dere bedre sex
 • Den store orgasmeguiden
 • Slik tenner du ham
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer