Drømmer

Dette er sexnøkkelen

Huleboerne kunne kunsten. Sjekk dette.

Tilbake til steinalderen, hvor kvinnen var fristerinnen som mannen erobret. Foto: Blend / Image Source
Tilbake til steinalderen, hvor kvinnen var fristerinnen som mannen erobret. Foto: Blend / Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å innta klare roller i sexlivet kan forbedre det, mener dansk samlivsekspert. - Vær jeger og fristerinne, akkurat som i steinalderen - og lek dere til bedre sex, sier Joan Ørting til Ekstrabladet.dk.
 • Sex i det fri
 • Gjør det i bilen
 • Derfor elsker vi røff sex
 • Klar på ti minutter
 • Dette blir neppe kjedelig
 • Få lyst på lyst
 • Klare roller

  Samlivseksperten forklarer at mange kvinner lengter etter å bli forført og erobret på gammeldags vis. - Mange drømmer om at han tar dem på kjøkkenbordet eller forfører dem. De ønsker ikke at han skal stoppe opp når hun sier nei, men fortsette med å jakte på henne, løpe etter henne og holde henne fast, sier Joan Ørting til Ekstrabladet.dk. Menn derimot, de drømmer om en kvinne som er forførende i sin påkledning og opptreden. - At hun smiler, sender ham et frekt blikk og tør å vise at hun har lyst. Kvinnen skal pirre ham, for deretter å trekke seg litt tilbake, sier Ørting. Akkurat som i steinalderen, hvor mennene jaget kvinnene rundt i grotten og kvinnene lokket og kurret.

  Lov å være sexobjekter

  Joan Ørting mener det er viktig at både menn og kvinner kan få lov til å være sexobjekter. – Det hører med til leken. Og jo større forskjell mellom kjønnene, jo mer seksuell spenning. Jeg vil opfordre alle til å prøve å være lette og liketil overfor partneren, å bli mer lekne, sier Ørting. Og det trenger ikke ligge sex i lufta heller. – Vær lekne både når dere går tur i skogen, gjør husarbeid eller handler mat. Det gir dere masse energi, sier Ørting. Føler dere at sexlivet har stagnert? Les Margrete Wiede Aaslands guide til bedre sex her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer