Foto: SoFood Images / Image Source
Foto: SoFood Images / Image Source Vis mer

Tynn

Dette er topp for håret

Den billigste og beste hårpleien finner du i kjøleskapet.

Publisert
Har du gått tom for den rådyre hårkuren? Eller har du bare lyst til å gi håret en annerledes pleie? Da bør du kikke i kjøleskapet, og se om du har en pose majones stående. Velg gjerne den feiteste typen, her er det ikke nødvendig med noe lettprodukt.


En håndfull majones holder til hele håret. Pakk det gjerne inn i tynn plast og et håndkle, og la det virke i minst en halv time. Etterpå skyller du håret godt, og vasker gjennom en gang.

Flere sprø skjønnhetstriks

Kombinasjonen egg og olje finnes ikke bare i tuber og poser i nærbutikken. Det britiske merket Sallys Beauty har også laget sin egen variant av majoneshårkuren, under navnet Silk Elements Hair Mayonnaise Treatment, og kan kjøpes på nettet eller i Storbritannia.

Ville du gjort noe av dette for skjønnheten? Se verdens villeste spa-behandinger her.

Rene ingredienser

Selv om det kan føles litt motbydelig å sette håret inn med lysegul gugge, er majones en super behandling for håret, skriver Shine. I sin reneste form inneholder den ingredienser som er bra for håret, nemlig olivenolje, egg og eddik. Olivenoljen gjør håret mykere, egget gjør håret sterkere og blankere, og eddiken er bra for hodebunnen.

LES OGSÅ:
Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer