Menn

Dette fikser menn på i smug

Aldri i verden om de vil fortelle deg det.

Dette fikser menn på i smug
Publisert
Sist oppdatert
Mange kvinner er åpent snakker om hvilket forhold de har til silikonimplantater og øyelokk-operasjoner. Men dette er ikke noe menn gjerne snakker om i badstua eller på puben. Når hørte du sist menn snakke om å fettsuge hoftene eller glatte ut panna?

Lider i hemmelighet

Til tross for at de ikke vil at noen skal vite om at de betaler blod og penger for å kvitte seg med kompleksene sine, gjør de det i stor stil. Det siste året har flere menn enn tidligere oppsøkt klinikken Harley Medical Group i London for å få fikset på utseendet. - Menn vil se bra ut, men de vil ikke at noen skal vite om at de fikser på utseendet, sier Mike Comins ved den plastiske klinikken Hans Place. Han forteller at én av fire pasienter er menn.
 • Hun vil bli som Barbie
 • Mennene som aldri mister draget
 • Hollywoods hotteste pupper
 • Trøtte, sinte og skallede

  Og enda flere drømmer om å gjøre det. En studie publisert i magasinet Men's Health avslører at førti prosent av alle menn godt kunne tenke seg å ta en plastisk operasjon. Det de oftest vil betale store summer for å få endret på er begynnende skallethet og høye viker. Mange vil også fettsuge kinnene, bryst og midje. Et ikke ubetydelig antall menn vil også ha legehjelp for å se mindre trøtte og sinte ut, ifølge Daily Mail.
 • Dette holder vi kjeft om
 • Kommer ikke for kosen

  Men det er ikke spa-følelsen som lokker menn til klinikkene. - Menn kommer ikke for å bli dullet med. De vil ha kjapp behandling og naturlige resultater, sier hudlege Nicholas Lowe. At plastiske operasjoner ikke alltid ser naturlig ut, kan disse stjernene nok skrive under på.

  Heller botox enn skalpell

  Flere klinikker rapporterer at de har sett en betydelig økning i antall menn som oppsøker dem for å få botox-injeksjoner i ansiktet. Fra i fjor har antallet botox-lystne menn økt med 57 prosent, skriver Daily Mail. Grunnen til at de velger botox er at de kvier seg for å legge seg under kniven. - Plastisk kirurgi for menn kan se feminint og unaturlig ut. Huden i ansiktet blir strukket og får lettere arrdannelser enn hos kvinner, sier Dr. Nicholas Lowe.

  Alternativ til botox

  Han hevder at det ikke er botox som er det beste for menn som vil ha fjernet sinterynker mellom brynene og linjer i panna, men et lignende stoff kalt dysport. - Dysport bevarer øyebrynenes tunge og maskuline form. Det er bedre enn botox, som kan gi brynene en feminin bue. Det er fordi det sprer seg mer i vevet enn botox. Ville du gjort noe av dette for skjønnheten? Se verdens villeste spa-behandinger her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer