Trening

Dette gir et bedre 2009

Like sunt som trening, men mye enklere å holde.

Foto: Image Source for Cultura Image
Foto: Image Source for Cultura Image Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I stedet for å gjøre trening til et nyttårsforsett, hvorfor ikke fokusere på sexlivet ditt? Det er både bra for helsa, selvtilliten, forholdet og hverdagen din, skriver Xtra.ca.
 • Kom i stemning til sex
 • Dump det gamle

  Sex kan nemlig øke livskvaliteten, mener Brenda Kerber som driver firmaet The Traveling Tickle Trunk som eier flere sexbutikker med et positivt fokus. - Folk har en tendens til å velge nyttårsforsetter som har med kroppen sin å gjøre, men overser sex. Alt for mange kommer til meg og tror at det er noe galt med dem bare fordi sexlivet ikke er 100 prosent tilfredsstillende. Problemet er bare at de ikke har funnet ut hva som fungerer for dem, sier Brenda Kerber. Hun oppfordrer derfor folk til å bruke det nye året på nettopp dét.- Revurder nyttårsforsettene dine og lag nye sexrelaterte forsetter i stedet. De jeg kjenner som har færrest «problemer» i hverdagen er de samme som er mest komfortable med seg selv, også seksuelt. Sex er helt vitalt og henger sammen med så mye annet, men vi oppfører oss som om sex er glasuren, i stedet for en ingrediens i kaken, sier hun.
 • Kom i stemning til sex
 • Du må jobbe for det

  Hun får støtte av Dr. Brian Parker, klinisk sexolog og rådgiver. - Jeg elsker ideen om at folk begynner å legge litt innsats i sexlivet sitt. Folk glemmer at sex krever det, sier han. Men hvordan gjør man det?- Tillat deg å leke deg med sex uten sperrer, ta vare på deg selv seksuelt og anerkjenn på den måten hvem du er og hva du liker - og legg opp løpet ut i fra det. Man har en tendens til å tro at sex er noe som skal falle på plass av seg selv, sier han og er i likhet med Kerber enig i at god sex starter med å utforske sin egen kropp. Menn bør også prøve en vibrator, blant annet for å stimulere prostatakjertelen, et oversett område på kroppen hans, mener rådgiveren. - Poenget er å gjøre til og med kondomer opphissende, ved å gjøre det til et leketøy på egne premisser. For eksempel kan han masturbere mens han har på eller lukter på et kondom eller han kan rive opp et kondom og bruke en del av det som penisring, sier han.
 • Slik blir du god i senga
 • Bedre helse

  Men apropos prostata, påpeker Brenda Kerber. - Regelmessige ejakulasjoner reduserer også faren for å utvikle prostatakreft, så et sexy nyttårsforsett kan rett og slett være et skritt mot en bedre helse, sier hun. I tillegg frigjøres det endorfiner som virker stressdempende og som virker velgjørende på menstruasjonssmerter. - Det er også noe med at å prøve noe nytt hisser opp det største sexorganet vårt, nemlig hjernen - og det gir både bedre sex og bedre selvtillit, sier dr. Brian Parker.LES OGSÅ
 • Perfekt forspill
 • Bedre sex enn naboen?
 • Sex til nye høyder
 • Sex med klær på
 • Slik blir du god i senga
 • Sex for viderekomne
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer