Neglelakk

Dette har du ikke sett før

Det er noe helt spesielt med denne neglelakken.

MAGNETISK: Jernpartikler i selve lakken skaper en helt spesiell effekt når de brukes sammen med magneten i lokket på neglelakkflasken. Enklere blir det ikke. Ca. kr 85 fra Beautybay.com. Foto: Produsenten
MAGNETISK: Jernpartikler i selve lakken skaper en helt spesiell effekt når de brukes sammen med magneten i lokket på neglelakkflasken. Enklere blir det ikke. Ca. kr 85 fra Beautybay.com. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En av de største neglelakktrendene denne høsten og vinteren, er metalliske negler. En neglelakkprodusent har tatt denne trenden enda et hakk videre og laget en effektlakk som aktiveres av en faktisk magnet.LES OGSÅ: Slik legger du perfekt neglelakk

Jernpartikler i lakken

Det er Nails Inc som har laget lakken, og selv beskriver de den som «en innovativ lakk som lar deg skape fantastisk 3D-neglelakkunst som du aldri før har sett». Neglelakken er full av jernpartikler, mens lokket har en magnet i seg, og det er denne magneten som brukes til å skape effekten.Slik bruker du den:
  • Påfør ett strøk med den metalliske lakken og la det tørke.
  • Påfør et litt tykt strøk til på én negl.
  • Umiddelbart etter påføring, holder du magneten i lokket så nær neglen som mulig, uten å komme borti lakken. Hold i ca. 20 sekunder.
  • Gjenta på de andre neglene.
  • Avslutt med et strøk topplakk for et blankt resultat som varer.
Hvor dramatisk effekten blir, avhenger av hvor tykt lag med neglelakk du bruker og hvor lenge du holder magneten over neglen. Prøv deg fram og finn den kombinasjonen lakk og tid som gir deg ønsket resultat. For å unngå at neglene dine blir gule, bør du bruke en underlakk. Det er spesielt viktig når du bruker mørke neglelakkfarger.

Her finner du den

Neglelakken kommer i tre farger: en gull, en sølv og en lilla. Den kan bestilles fra blant annet BeautyBay (ekstern lenke) og koster cirka kr. 85.

Se hvordan den virker

Makeupartist og YouTube-personlighet Leesha, bedre kjent som Xsparkage (ekstern lenke), har laget en video for å demonstrere hvordan lakken funker. Se video her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer